Akcija za sve korisnike Modus Health Card-a u Poliklinici Ribnjak

Poliklinika Ribnjak svim korisnicima Modus Health Card-a poklanja popust od 30% na botox za lice i botox protiv znojenja.

Akcija traje od 13.07 – 03.08 2018.

Za više informacija obratite se na email:  info@poliklinikaribnjak.hr   ili na tel: +385 (1) 5510 832

RECITE STOP BOLOVIMA U ZGLOBOVIMA, POVEĆAJTE POKRETLJIVOST I SNAGU. AUTOLOGNA KONDICIONIRANA PLAZMA ,PRP-BIOLOŠKA METODA LIJEČENJA U ORTOPEDIJI

kupon        Untitled-3

Liječenje zglobova, hrskavica, mekih tkiva!

Naši liječnici koriste terapiju plazmom bogatom trombocitima ACP/PRP-a iz nekoliko razloga:

-od poticanja rasta kose do izlječenja tkiva i zglobova

-zaštita zglobne hrskavice i smanjenje upale

-smanjenje boli u kuku, koljenu, gležnju, mišićima

-povećanje pokretljivosti artrotski promijenjenih zglobova

-cijeljenje tkiva, ubrzava sanaciju ozljeda tetiva, ligamenata i mišića.

Što je ACP/PRP ?

PRP terapija – terapija potpuno je prirodna metoda koja predstavlja korištenje krvne plazme bogate trombocitima koja u sebi sadrži faktore rasta i druge tvari koje aktivno sudjeluju u liječenju i obnavljanju oštećenog ili oboljelog tkiva.

Terapija vlastitom plazmom je odlično rješenje za ubrzanje procesa ozdravljenja povrjeđenih tetiva i osteoartritisa na prirodan način, bez podvrgavanja pacijenta većim zahvatima.

manja 2dr. MILAN MILOŠEVIĆ, Osnivač Poliklinike Ribnjak, spec. ortoped i traumatolog

Kako mi pomaže ACP/PRP?

Trombociti su krvne stanice koje omogućuju zgrušavanje krvi, sadrže proteine koji djeluju preko složenih mehanizama regenaracije tkiva.

Ubrizgavanjem plazme u područja upale ili oštećenja tkiva s visokim koncentracijama trombocita, može se potaknuti brza i efikasna regeneracija.

Kako izgleda postupak? Proces centrifugiranja odvaja trombocite od ostalih komponenti krvi.

Koncentracija trombocita se zatim ubrizgava u područje tijela osobe koje treba liječiti. Kada na primjer dođe do neke ozljede tkiva odbrambena reakcija tijela je da privlači trombocite na mjesto povrede i time ubrzava proces zarastanja. Trombociti dolaskom na oštećeno mjesto oslobađaju faktore rasta koji potpomažu procesu zarastanja i cijeljenja. Koncentracijom trombocita na jedno mjesto (PRP terapija) povećavamo količinu tvari i faktora koje utječu na rast i potpomažu proces zarastanja.Budući da injekcija sadrži visoku koncentraciju trombocita, što može biti 5 do 10 puta više od uobičajene, time se potiče ubrzano cijeljenje.

manja zglob       mala

Gdje se koristi ACP/PRP metoda?

PRP Terapija se primjenjuje kod stanja u kojima želimo da se stimulira brži oporavak i cijeljenje tkiva.

– ozljeda lokomotornog sustava (ozljede mišića, ligamenata, tetiva…)

– promjena na zglobovima – destrukcija hrskavice (kukovi, koljena, gležanj, rame)

– lječenja kroničnih rana, estetska medicina, rast kose

Rast kose- Idealna revolucionarna terapija, kao način smanjenja upale i gubitka kose.

manja kosa

Osigurana regeneracija vlasišta korištenjem prirodnih sastojaka Vašeg tijela i kombinacije inovativnih medicinskih terapija.

PRP u estetici-Pokazalo se da PRP ima sveukupne učinke pomlađivanja kože poboljšavajući teksturu kože, sitne linije i bore, povećavajući volumen s povećanom proizvodnjom kolagena i elastina, te smanjivanjem i poboljšanjem izgleda ožiljaka.  . Plazma koja je odvojena od krvi pacijenta, se nanosi na lice i uzrokuje oslobađanje čimbenika rasta u dermisu, koji zauzvrat aktiviraju proizvodnju novog kolagena, stvaranje krvnih žila i produkciju elastina. PRP se koristi za pomlađivanje kože i poboljšanje površine kože smanjujući fine linije, ekspresijske linije, bore, povećane pore i ožiljke od akni, dajući tako koži poboljšani ton i ukupnu teksturu.

Nova zdrava koža pojavljuje se oko 4 tjedna nakon liječenja i može trajati do dvije godine. Općenito, potrebno je više tretmana, u razmacima svaka 3-4 tjedna.

Nuspojave: Budući da ubrizgavanje PRP-a uključuje korištenje vlastitih trombocita, nisu zabilježene nuspojave na injekcije. Međutim, moguće je da osoba ima iritaciju ili tek privremnu manju bol nakon same aplikacije.

Većina ljudi može nastaviti svoje normalne aktivnosti gotovo odmah nakon PRP injekcije.

Milosevic         manja