Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001. godine i za to vrijeme upravo je toliko bro zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo uz našu “termo-slim” metodu. U prilogu uspješnih rezultata ide i činjenica da je “Body Creator” metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda z.a zdravstvo grada Zagreba.

Body Creator metoda:

Body Creator metoda temelji se na najpoznatijoj svjetskoj metodi mršavljenja tzv. termo-slim metodi, što zapravo znači mršavljenje uz pomoć topline.
Ona se sastoji se od kombinacije aktivne vježbe u specifičnoj termo-kapsuli zagrijanoj na 37 °C, tretmana infra-crvenim zrakama i/ili ozonom i pravilnog načina prehrane, pojačanog individualno namijenjenom suplementacijom.

Kako bi se na zdrav i što prirodniji način postigli željeni rezultati te vitka linija, u Body Creatoru ništa nije prepušteno slučaju i ništa ne smije biti izostavljeno. Jedino se pridržavanjem svih koraka ove specifične metode dolazi do gubitka centimetara na ciljanim dijelovima našeg tijela, do razbijanja tzv. „narančine kore“, odn. celulita te blistavog i sjajnog tena, što stručni tim Body Creatora i potkrepljuje pismenim jamstvom za dogovorene rezultate.

Kako ustvari Body Creatorova metoda, utemeljena na toplini, djeluje na naše tijelo? 

Poznato je da se masne naslage u ljudskom organizmu sastoje od masnih stanica – adipocita, a nalaze se neposredno ispod površine kože. Poznato je i da one prvenstveno služe kao toplinski izolator tijela i kao izvor energije. One održavaju tjelesnu temperaturu na nužnih 36,4 °C , ali i nakon razgradnje daju energiju za rad. No, iako ove funkcije nakupljanja masnog tkiva predstavljaju normalan proces, njegovo gomilanje i nemogućnost prirodne i pravovremene potrošnje vodi do niza zdravstvenih problema i poremećaja. U Body Creator-ovoj metodi se za prevenciju takvih situacija, kao i za njihovo otklanjanje koristi toplina.

Višestruke koristi vježbanja u specifičnim Body Creator-ovim termo-kapsulama

Višestruke su koristi vježbanja u specifičnim Body Creator-ovim termo-kapsulama zagrijanim na 37 °C. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. Lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na temperaturi višoj od fiziološke povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na zdravo  širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije kao rezultata utjecaja topline je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.

Važnost prehrane u Body Creatorovoj metodi

 U Body Creatoru napominjemo kako aktivna vježba ne može sama za sebe biti odlučujući faktor za skidanje viška masnih na slaga i zato u našim centrima dipl. ing. nutricionizma dajemo individualizirane nutricionističke savjete i sastavljamo odgovarajuće jelovnike. Jedino se usvajanjem pravilnih prehrambenih navika može doći do trajnih rezultata.

Zato prepustite nama svoje kilograme i mi ćemo ih otopiti.

Predstavljamo vam :  “Cube Atomizers”  kao jednostavan, učinkovit i isplativ odgovor na rastuću potrebu za rješenjima za dekontaminaciju i dezinfekciju kako bismo pomogli obiteljima da ostanu sigurne, držati tvrtke otvorenima i smanjiti izloženost smrtonosnim patogenima bez ugrožavanja ljudskog zdravlja i sigurnosti.

Cilj nam je osigurati da ljudska sigurnost ne bude prepuštena slučaju. Svojim proizvodima i promišljenim načinom razmišljanja nadamo se da ćemo život učiniti zdravijim za sve, bez obzira na to tko i gdje rade.

Naše trenutne linije proizvoda uključuju razne veličine sprejeva za dezinfekciju i UV-C svjetiljke koje su dizajnirane da zadovolje potrebe naših kupaca u pogledu veličine, performansi i jedinstvenih zahtjeva.

Najveća konkurentska prednost proizvoda CUBE ATOMIZERS je ta što se mogu koristiti s bilo kojim dezinficijensom koji je odobrilo ili koristilo Ministarstvo zdravlja. To krajnjem korisniku omogućuje odabir i kupnju dezinficijensa po najboljoj tržišnoj cijeni.
Uz to, koristeći odobreni dezinficijens, novi model CUBE S uspješno dezinficira sve biološke mikrobe i patogene, bez obzira na njihovu prirodu.

Način rada:

Tijekom rada raspršivača, tvar pokriva cijelu zapreminu koja postoji u tretiranom prostoru, tako da svaki milimetar površine i bilo koji objekt koji postoji u tom prostoru, s bilo kojom geometrijom, bude tretiran plutajućim peroksidom, jer ova vrsta uzgona stvara zavjesu za maglu posljedica. Ova zavjesa sastoji se od nanočestica peroksida. Ovaj se postupak projicira trodimenzionalno (3D) kako bi se izbjegao efekt sjene koji postoji u klasičnim dvodimenzionalnim (2D) postupcima dezinfekcije.

Okidači koji bi aktivirali “AHA ili WOW faktor” o CUBE-u su:
* BRZINA u operaciji dezinfekcije (naravno, u usporedbi s CUBE S, CUBE M je iznimno brz i učinkovit: obrađuje za 42 minute volumen od 2500 mᵌ (cca.600-700 m2 površine)
* ZRAČNA dezinfekcija, uz površinsku dezinfekciju NISKA potrošnja otopine;
* Smanjena shema osoblja za operacije dezinfekcije (proces dekontaminacije teče bez potrebe ljudskih resursa)
* Nema ostataka ili potrebe po dodatnim aktivnostima u prostor
* Nema ljudske pogreške

Za sve informacije o proizvodu, obratite se na gore navedene kontakte.

           

 

 

 

 

 

 

 

 

Sva nježnost i pažnja tu je za vas.

Poliklinika NIVEUS DENTAL ESTETIC CENTER jedna je od vodećih poliklinika u regiji,
specijalizirana za stomatologiju i estetsku njegu lica. Dobrodošli u Vaš novi dom ljepote i zdravog života.

Bogato generacijsko iskustvo obitelji Slade – Knežević  jamac je kvalitete usluge koju pružamo, a stalni napredak kroz moderne standarde dentalne njege i njege lica čini nas omiljenom poliklinikom u gradu.

Naša vizija je nježnost i potpuna predanost u pristupu pacijentu – otud i naše ime NIVEUS te vizualni izričaj cvijeta kojime ističemo tu svoju posebnost.

To znači da ćete se kod nas osjećati opušteno, posebno i zadovoljno, od trena kada nas posjetite do onoga trena kada ćete puni samopouzdanja kročiti u nove pobjede.

Jer naše najvažnije mjerilo je zadovoljstvo naših klijenata koji nas svakim svojim dolaskom motivira i potiče da težimo najboljem.

Naše temeljne vrijednosti:

 • pružanje usluge izvrsne stomatologije
 • bezbolno i bez straha do lijepih i zdravih zubi
 • kvalificirano osoblje
 • stalni razvoj u struci i znanosti
 • vrhunska kvaliteta materijala i najnovija tehnologija
 • boravak pacijenta činimo najugodnijim mogućim
 • obiteljska tradicija

Temeljna karakteristika našega rada je da mijenjamo živote ljudi na bolje.

 

SPECIFIKACIJA POPUSTA:

-20% popusta na sve radiološke usluge

-10% popusta na medicinske usluge specijalista

Poliklinika Drinković je jedna od najstarijih privatna poliklinika s tradicijom izvrsnosti koju je 1988. godine osnovao prof.dr.sc. Ivan Drinković, koji je i danas ravnatelj i jedan od vodećih liječnika Poliklinike sa šest specijalnosti iz područja medicine.

Od prve godine svog postojanja jedan od glavnih ciljeva naše poliklinike je osigurati najbolju medicinsku skrb za svakog pacijenta jer Vaše zdravlje naš je prioritet. Također nastojimo pružiti najvišu kvalitetu medicinskih usluga i postići najbolje rezultate koristeći novitete u medicini i medicinskoj tehnologiji jer oni su s našim znanjem nerazdvojni dio našeg posla. Jedan od ciljeva je potaknuti nadu, pridonijeti zdravlju kao i pridržavati se najviših standarda profesionalizma, etike i osobne odgovornosti.

Liječnici i suradnici Poliklinike Drinković su poznati i priznati profesori, primarijusi i stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području njihove specijalnosti. Autori su mnogih znanstvenih članaka i istraživanja te su aktivni sudionici međunarodnih kao i domaćih kontinuiranih stručnih usavršavanja i znanstvenih simpozija.

DJELATNOSTI POLIKLINIKE:

Dijagnostika bolesti dojke
Radiologija
Interna medicina
Dermatologija
Fizikalna medicina i rehabilitacija
Ginekologija i porodništvo
Preventivni sistemski pregledi

Dobrodošli u dentalni centar Dental Centar Vrbani!

Ja sam Doktor Daniel Grubišić i želim Vam dobrodošlicu u naš dentalni centar u Zagrebu, kojeg brojni hrvatski i talijanski pacijenti i prijatelji posjećuju više od 10 godina, tim odabirom potvrđuju našu stručnost, strast i toplinu s kojom pristupamo ovom poslu. Sama pomisao na zubni tretman je često popraćena s osjećajem straha. Osobno ću se pobrinuti o Vama, sa stručnim, pažljivim načinom rada i pristupom.

ZAŠTO ODABRATI NAS:
 • Naprednoj tehnologiji dostupnoj u našoj stomatološkoj ordinaciji i našem tehničkom laboratoriju
 • Biolase EPIC – široki spektar upotrebe, od oporavka infekcije do ozdravljenja rana
 • STRAUMANN – implantološki sustav prilagođen svim zahtjevima: nadogradnje za: ALL ON 4 i ALL ON 6, novi zub (krunica na implantatu), nadogradnja za zubni most
 • Ivo Clair za keramiku
 • Profesionalni i privatni životopis Danijela Grubišić – kontinuirano ulaganje u edukaciju i usavršavanje, diplomi i certifikati, međusobna interdisciplinarna suradnja svih članova tima ordinacije i laboratorija

 • Tim – certifikati  i  garancije

Zadovoljstvo naših pacijenata je garancija našeg uspjeha

Poliklinika Aesthete smještena je u samom srcu Zagreba.

Mjesto je na kojem ćete se osjećati dobrodošlo i gdje će vas dočekati vrhunski stručnjaci, ugodna atmosfera i prekrasan ambijent.
Poliklinika Aesthete Zagreb je mjesto na kojem vaše želje postaju stvarnost i na kojem je briga za svakog pojedinog pacijenta i dugogodišnjeg klijenta, uvijek na prvom mjestu.

Zlatni rez i božanske proporcije, misli su i vodilje dvojice doktora koji su odlučili osnovati Polikliniku, a dobro je poznato da je zlatni rez najsavršeniji rez u prirodi.

Zašto odabrati Nas?

Doktori Mešter i Vukić, jedini su licencirani liječnici u Hrvatskoj za Los Deline filere/injektivne implantate kojima uspješno rade povećanja grudi i stražnjice kao i nadoknadu volumena na licu. Prvi su uveli ovaj novitet na naše tržište te objašnjavaju da mogu napraviti povećanja bez operacije, pod lokalnom anestezijom.

Osnivači Poliklinike su dr. Mladen Mešter i dr. Mladen Vukić, koji su nakon završenih medicinskih fakulteta, specijaliziraju plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju na KB Dubrava u Zagrebu. Svoje su znanje usavršavali u nekim od vodećih europskih centara te mnogim poznatim bolnicama i klinikama koje su vodeće ustanove za rekonstrukcijske, estetske i plastične korekcije. Dr. Mladen Mešter završio je i prestižni međunarodni Master iz rekonstruktivne kirurgije, onkološke i estetske kirurgije dojke.

 

Omnion Research International provodi istraživanja na području neuroregeneracije, neurorestauracije i biotehnologije, organiziranja sastanaka, seminara, tečajeva i lekcija iz navedenih područja, promotivnih aktivnosti i zastupanja stranih tvrtki. Koristimo napredne istraživačke tehnike i tehnologije u našem Biomedicinskom Istraživačkom Laboratoriju s kojima zatim istražujemo znanstvene hipoteze. Naše istraživanje velikodušno podupire financiranje od strane vlade i brojni inozemnih i domaćih zaklada.

Posjetite našu web stranicu: www.omnion-research.com

CHECK MY BRAIN TEST: (Posjetite našu web stranicu:  www.check-my-brain.com)

Većina bolesti mozga se otkrije prekasno za uspješno liječenje!

Demencija, jedan od najčešćih medicinskih problema modernog društva se otkrije kada pojedinac ili članovi obitelji primijete značajne promjene u ponašanju i sposobnostima osobe. Kada se bolest otkrije u toj fazi – kada su simptomi očigledni – više od 50% stanica mozga je već zahvaćeno bolešću!

Prekasno otkrivanje bolesti čini liječenje neuspješnim!

Kako demencija djeluje na Vas i ljude koje volite …

 • Alzheimerova bolest je najčešći uzrok demencije, a obilježena je gubitkom pamćenja i postepenim pogoršanjem sposobnosti za obavljanje svakodnevnih funkcija. Nažalost, ne gubi se samo mogućnost pamćenja – ljudi koji boluju od Alzheimerove bolesti gube sposobnost planiranja i izvršavanja svakodnevnih obaveza, sposobnost samostalnog oblačenja, uključivanja / isključivanja svjetla ili televizora, zaključavanja vrata itd.
 • Osobe oboljele od Alzheimerove bolesti u potpunosti ovise o obitelji i medicinskoj skrbi, 24 sata na dan.
 • Alzheimerova bolest uzrokuje 60 do 80% slučajeva demencije, a iako je češća kod osoba starijih od 65 godina, pojavljuje se u bilo kojoj životnoj dobi. Alzheimerova bolest može zahvatiti i Vas!

Jedina mogućnost da usporite, zaustavite ili izliječite simptome demencije jest da je otkrijete na vrijeme!
Check My Brain je jedini test trenutno dostupan na tržištu koji može prepoznati znakove razvoja bolesti mozga na vrijeme!

Kako se testirati?

Check My Brain je najbrži i najlakši test na svijetu koji zahtjeva samo 20 dlaka i 20 sekundi Vašeg vremena!
Najmodernijom tehnologijom matičnih stanica pretvorit ćemo stanice vaše kose u stanice vašeg mozga. Tako dobivene stanice nam zatim omogućuju otkrivanje najranijih znakova potencijalne bolesti.

Check My Brain test koji ćete dobiti na kućnu adresu se sastoji od bočice napunjene transportnim medijem, omotnice i uputa. Slijedite upute:

 1. Iščupajte dlaku kose iz vlasišta.
 2. Umetnite dlaku u bočicu (korijen dlake treba biti usmjeren prema dnu, a vrh kose prema gore).
 3. Ponovite postupak dok u bočici nemate najmanje 20 dlaka.
 4. Odrežite gornji dio dlaka ako vire izvan bočice.
 5. Zatvorite bočicu zavrtanjem čepa.
 6. U roku 24 sata nam pošaljite bočicu s vašim dlakama.

Nakon najviše 8 tjedana, ovisno o brzini rasta vaših stanica, dobit ćete dva dokumenta.

U prvom dokumentu se nalaze rezultati testa s detaljnim medicinskim objašnjenjem postoji li nakupljanje štetnih molekula i koji je Vaš trenutni rizik oboljevanja od demencije. Ako ga naručite, drugi dokument sadrži precizne personalizirane upute koje terapijske postupke eventualno trebate poduzeti kako bi se usporio, zaustavio ili izliječio patološki proces u stanicama vašeg mozga.

Check My Brain Vam daje moć da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem!

Holistički pristup liječenju pacijenata u Poliklinici Holistera temelji se na postizanju ravnoteže zdravog organizma, poboljšavajući imunološki sustav i uklanjajući čimbenike koji blokiraju rad imunološkog sustava.
Pomažemo vam da vratite svome tijelu izgubljeni sklad. Time se vaše tijelo dovodi u optimalno stanje gdje će se učinkovitije moći boriti protiv bolesti koja ga muči. Ljekovitu sposobnost vašeg tijela pojačavamo intenzivnom detoksikacijom, hranjivim tvarima i opskrbom elemenata u tragovima koji potiču normalnu staničnu regeneraciju.
Protokoli koje provodimo temelje se na iskustvu holističke i komplementarne medicine u kombinaciji s individualno prilagođenim programima.

Ono što ovaj pristup čini posebnim jest to što liječimo cijelog pacijenta, a ne samo bolest.
Rezultat ovog integrativnog pristupa je prilagođeni protokol liječenja za vaše jedinstvene fizičke, biološke i osobne potrebe. Naš holistički pristup razmatra sve što utječe na vaše zdravlje, uključujući vašu prehranu, način života i način razmišljanja.

 

Pomoću integrativne medicine dobivate znanstveno podržane terapije koje je vaš liječnik odabrao za liječenje vašeg stanja. Naši pacijenti imaju pravo na cjelovite i detaljne informacije u svakom trenutku, kao i na brižnu podršku.
PRIMUM NIL NOCERE (lat. prvo, ne štetiti)- uče nas na Medicinskom fakultetu- nijedan liječnik ne smije štetiti pacijentu – bilo kroz terapiju bilo kroz opravdanje da namjeravani učinak ima nepoželjne nuspojave. Zbog toga je naša terapija nježna, sigurna, netoksična, prilagođena vašim potrebama za najboljom mogućom kvalitetom života te takva da poboljšava stanje cjelokupnog organizma i vama olakšava borbu protiv bolesti.

Podržavamo oboljeli organizam u njegovim nastojanjima da se izliječi pomoću našeg naturopatskog, holistički složenog programa.

Više o našim uslugama sa detaljnim opisom pogledajte na www.poliklinikaholistera.com

Emisija Odaberi zdravlje nastala je kao odgovor na različite emisije o zdravlju kako bi na što pristupačniji način objasnila gledateljima što se dešava kod različitih dijagnoza ili zdravstvenih poteškoća, pomogla im da sami prepoznaju simptome i na vrijeme reagiraju. U emisiji se konstantno naglašava važnost prevencije, pravilne i zdrave ishrane kao i tjelovježbe. Informiranje i edukacija s naglaskom na prevenciju, su naše osnovne vodilje. Uz pregršt informacija, interesantnih i aktualnih tema tu možete pronaći i zdrave i jednostavne recepte, različite vježbe kao i
proizvode na prirodnoj bazi.

Ekipa koja radi na emisiji sastoji se od kuhara, nutricionista, dipl. fizioterapeuta, farmaceuta te ostalih stručnih suradnika i svi se slažemo u jednom:
ODABIR JE ISKLJUČIVO NA VAMA, ODABERITE SVOJE ZDRAVLJE!

Sve proizvode koje ste gledali u našim emisijama i više, možete pronaći i u našoj specijaliziranoj prodavaonici medicinskih proizvoda Odaberi zdravlje na adresi Importanne galerija, Iblerov trg 10, razina -1. Tu će vas
dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje koje će vam moći dati i kvalitetan savjet.

KAKO DO POPUSTA:  Provjerite dostupnost smještajnih jedinica na Booking  ili  Airbnb te kontaktirajte oglašivača prije rezervacije i ostvarite 10 % popusta na smještaj!

Oasis of peace in the heart of Zagreb – Booking

Oasis of peace in the heart of Zagreb – Airbnb

 

 

Objekt  Oasis of peace in the heart of Zagreb nalazi se u Zagrebu, u blizini jezera Bundek, rijeke Save te na samo 15 minuta hoda od centra grada.

Objekt sadrži 2 smještajne jedinice koje se mogu iznajmiti zasebno ili kao cijela kuća.

oaza 4 oaza 6 oaza 11 oaza 12 oaza8 oaza 20

Sve smještajne jedinice uključuju kuhinju, besplatni wifi,  prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana te vlastitu kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Pojedine obuhvaćaju terasu i/ili balkon.

oaza 5 oaza 7 oaza 14

Gosti također mogu koristiti opremu za roštilj.

Oasis of peace sadrži i vanjski bazen te hidromasažnu kadu gdje se gosti mogu opustiti i uživati.

oaza 1  oaza 2 oazaaa