uljanić ulaz

Specijalistička ambulanta za oralnu kirurgiju i protetiku osnovana je 1995. godine,  na sadašnjoj adresi nalazi se od 2000. godine. U našem radu cilj nam je primijeniti visoku razinu znanja i stručnosti i pritom uspostaviti profesionalan, a istovremeno i prijateljski odnos s pacijentima. Koristimo suvremenu opremu i najkvalitetnije materijale prateći najnovije europske i svjetske trendove u stomatologiji. Ordinacije su smještene u prizemlju pa je olakšan pristup teže pokretnim i invalidnim osobama. U čekaonici se možete opustiti uz čitanje dnevnog/tjednog tiska, slušajući glazbu ili uz gledanje tv-a.

uljanić čekaona  uljanić ord

NAŠ CILJ :

– pružanje svih stomatoloških usluga na jednom mjestu

– uspješno rješavanje zahtjevnih i složenijih kliničkih slučajeva

– održavati postignuto zdravlje usne šupljine uz podučavanje i poticanje pacijenta o važnosti zdravlja zuba i usne šupljine

HISTRIA MEDIC je zdravstveni centar koji objedinjuje široki spektar zdravstvenih usluga na jednome mjestu, u moderno uređenom prostoru u sklopu zgrade poliklinike Rident u Poreču, na adresi Istarska 1a. Naše djelatnosti su:

• Ordinacija opće medicine i turistička ordinacija
Sistematski pregledi
UTZ dijagnostika abdomena, urogenitalnog sustava, štitnjače, dojki
• Color doppler karotidnih i vertebralnih arterija, perifernih arterija i vena
• Ordinacija za dojke (pregled dojki, ultrazvuk, citološka punkcija dojki)
• Urološka ordinacija (specijalistički pregled, konzultacija, ultrazvuk urogenitalnog sustava, mali zahvati u lokalnoj anesteziji)
• Neurološka ordinacija (specijalistički pregled, konzultacija, color doppler karotidnih i vertebralnih arterija)
• Dermatovenerološka ordinacija (specijalistički pregled , konzultacija, dermatokirurgija u lokalnoj anesteziji, dermatoskopija, alergološko testiranje na inhalatorne i nutritivne alergene).
• Ordinacija interne medicine.
• Gastroenterologija ( specijalistički pregled, konzultacija, utz abdomena)
• Endokrinologija i dijabetologija (specijalistički pregled, konzultacija, utz štitnjače, nalaz hormona štitnjače)
• Ordinacija medicine rada i sporta
• Ginekološka ordinacija (uskoro)
• Estetska medicina (Hijaluronski fileri, Botox, Mezoterapija, PRP, Mezoniti)

Slikovni rezultat za histria medic Slikovni rezultat za histria medic  Slikovni rezultat za histria medic

 

Svi smo svjesni važnosti lijepog osmjeha, bez obzira na spol i dob. Prekrasan osmijeh daje sklad našem licu i komunicira pozitivne osjećaje našim sugovornicima: zato je važno brinuti se za zdravlje, ljepotu i funkcionalnost naših zuba. Glavni cilj Dentalne klinike Cukon je definirati zajedno s pacijentom najprikladnije opcije za plan liječenja, proučavane na temelju personalizirane kliničke slike. Kako bi našim klijentima pružili uvijek bolju uslugu, naš laboratorij opremljen je najnovijom opremom te koristimo najnovije i najnaprednije tehnike u cijelom svijetu. Naši su materijali uvijek najviše kvalitete.

Stomatološka ordinacija stomatologa Doriana Peruško CukonDr. Doriana Peruško Cukon
Specijalist stomatologije i naprednih estetskih tretmana

Diplomirala je 1996. godine na stomatološkom sveučilištu u Rijeci. Već punih 20 godina neumorno se usavršava na stručnim kongresima diljem Europe, postižući brojne nagrade i priznanja na području dentalne i estetske medicine. Član je Hrvatske Komore Dentalne Medicine, Hrvatskog Endodontskog Društva i Hrvatskog Društva Za Implantologiju. Težište rada je na estetskoj protetici (smile design, ljuskice, bezmetalna keramika) i implantologiji. Tečno govori talijanski i engleski jezik što omogućuje izvrsnu komunikaciju i sa stranim pacijentima.

Djelatnici stomatološke ordinacije Cukon u Puli

Dobrodošli u ordinaciju dentalne medicine. Naš cilj su vaši zdravi i čisti zubi, 365 dana u godini. Uspjeh moderne stomatologije leži u održavanju i prevenciji, a ne samo u mogućnostima koje pruža moderna tehnologija.

Inidividualan pristup svakom pacijentu i ugodno okruženje garantiraju da ćete izaći iz naše ordinacije sa zdravim i lijepim osmijehom.

Usluge u ponudi

Konzervativa

Pravovremeno otkrivanje i dijagnosticiranje karijesne lezije omogućava minimalno invazivne zahvate na zubima.

test


Parodontologija

Redovnim kontrolama i održavanjem oralne higijene spriječava se nastanak gingivitisa i parodontitisa.

parodontologija_01 parodontologija_01 parodontologija_01


Ljuskice i press keramika

press_keramika


Implantologija

Dentalni implantat je kirurška komponenta koja se postavlja u čeljusnu kost i služi kao potpora za krunice, mostove, proteze ili ortodontsko sidrište. Implantat je građen od titana a površina mu je obrađena na način da privlači koštane stanice. Takav biološki proces je temelj moderne implantologije i naziva se oseointegracija.

implantologijaNajprije se postavlja implantat te se čeka minimalno 3 mjeseca kada dolazi do oseointegracije, nakon čega je implantat spreman za opterećenje protetskom nadogradnjom.


Mikroendodoncija

Dentalni mikroskop omogućava vidljivost u najnepristupačnije djelove zuba i usne šupljine. Uz povećanje od 20x ishod same terapije je drastično poboljšan. Skraćeno je vrijeme terapije, a uspješnost povećana do 60% u odnosu na standardni protokol.

Mikroendodoncija_01 Mikroendodoncija_01 Mikroendodoncija_01


Smile design

Digitalno planiranje novog osmjeha. Unaprijed se kompjutorski određuje oblik, boja, dužina zuba te definitivni izgled pacijenta.

smile_design


Mikroskop

”You can only treat what you can see”

Briljantnost, komfor, informacije – mikroskop omogućava vrhunsku preciznost i efikasnost te tako podiže stomatološke zahvate na jedan viši nivo.

Primjenom mikroskopa u stomatologiji otvara se jedna potpuno nova dimenzija gdje se problemi rješavaju na razini nedostižnoj za ljudsko oko. Povećanje radnog polja od 20x dozvoljava pristup najnedostupnijim područjima zuba i usne šupljine.

mikroskop_1 mikroskop_1 mikroskop_1Tretirati se može jedino što se vidi – time se skraćuje vrijeme zahvata i povećava komfor i sigurnost za pacijenta.

Multimedija omogućava video i foto prikaz svakog detalja prije, za vrijeme i nakon zahvata te direktno uključuje samog pacijenta u dijagnostiku i rješavanje problema.

Ovdje liječimo osobe, ne samo zube.
Svaka terapija je jedinstvena i planirana uvažavajući trenutno stanje oralnog zdravlja, želje i mogućnosti pacijenta te se brinemo za oralno zdravlje naših pacijenata od najranije dobi.

Posebna pažnja se pridaje prevenciji i minimalno invazivnim postupcima u cilju očuvanja i najmanjeg zdravog dijela svakog zuba. Od estetskih ispuna do endodontskog liječenja zubi, te parodontno liječenje i detaljni kontrolni pregledi.

ordin       ord2

Bijeljenje zubi, estetski kompozitni ispuni, ljuskice i potpuno keramičke eMax krunice na zubima i implantatima, plastika gingive: sve su to oruđa za postizanje konačnog cilja – vašeg novog osmijeha!

MišPeđa Mišljenović, dr.med.dent. rođen 1978. u Puli, završio je Stomatološki fakultet u Rijeci, te nakon višegodišnjeg rada i usavršavanja, 2012. uspješno je završio jednogodišnju edukaciju iz kliničke implantologije pri gIDE (Global Institute for Dental Education) i UCLA (Sveučilište u Kaliforniji), Los Angeles, USA.
2015. je otvorio ordinaciju kako bi se mogao u potpunosti posvetiti svojim pacijentima. Izvrsno govori talijanski i engleski.

U Dental Implant Centru zalažemo se za pružanje vrhunskih kirurških, kozmetičkih, restorativnih i protetskih stomatoloških zahvata.Zahvate izvode iskusni i priznati stručnjaci – doktori dentalne medicine i osoblje koji su prepoznati kao lideri na području opće stomatologije i implantologije.

Materijali i tehnike koje koristimo u svakodnevnom radu usklađeni su s najvišim standardom kvalitete koji prati najnovije svjetske trendove i vodeće svjetske proizvođače opreme i potrošnog materijala.

Naš tim stručnjaka svakodnevno gradi profesionalno, moderno i društveno odgovorno radno okruženje, u kojem je moguće isporučiti vrhunske zdravstvene usluge, ne samo našim pacijentima nego i njihovim obiteljima.

Mi smo na prvom mjestu opća stomatološka ambulanta. Naša filozofija temelji se na konceptu pružanja “sveobuhvatnog režima za idealno zdravlje vaših zubi“. Opremljeni smo najmodernijom stomatološkom opremom i tehnologijom, uključujući računalne aplikacije za dijagnostiku i 3D planiranje.

Naša praksa prilagođena je da udovolji svim vašim potrebama, te nam je iskren, prijateljski i otvoren odnos s pacijentom od iznimne važnosti.

Ordinacija dentalne medicine Aleksandar Sekulić dr.med.dent. zajedno sa svojim dentalnim laboratorijem prepoznata je po profesionalnoj usluzi i individualiziranom pristupu svakom pacijentu.

Slikovni rezultat za aleksandar sekulic stomatolog

Ordinacija vrši kompletne i kvalitetne stomatološke usluge:
* liječenje zubi
* estetska stomatologija
* izbjeljivanje i pjeskarenje zubi
* fiksna i mobilna protetika
* implantologija

Njihov je primarni cilj, ljepota i zdrav osmijeh svakoga pacijenta.

 

Dentalna poliklinika ADRIATIC DENT opremljena je najsuvremenijom tehnologijom upravo zato jer želimo našim pacijentima pružiti potpuni komfor i mogućnost da sve potrebne pretrage obave na jednom mjestu – kod nas. Stoga raspolažemo sa CAD – CAM tehonologijom, radiološkom analizom, dentalnim laboratorijem i laboratorijem za potpunu preoperativnu obradu pacijenta i post-operativno praćenje.
Dokaz naše usmjerenosti prema zadovoljstvu pacijenata ali i kvalitete usluge je posjedovanje certifikata ISO 9001 kojeg s ponosom ističemo.

DSC_0244 DSC_0250DSC_0243DSC_0246

ADRIATIC DENT zapošljava stručni kadar od ukupno 12 zaposlenih, od kojih ističemo specijaliste maksilofacijalne kirurgije, oralne kirurgije, ortodoncije i protetike. Svi specijalisti imaju preko 15 godina radnog iskustva. Klinika je licencirana za stručnu edukaciju doktora dentalne medicine.

Svjesni činjenice da je lojalan pacijent ujedno naša najveća nagrada ali i najveća odgovornost, nastojimo kontinuirano pružati vrhunsku uslugu na savjestan, odgovoran i profesionalan način, uzimajući u obzir da svaki pacijent zaslužuje i treba individualni pristup.

DSC_0253DSC_0252

Želite li se nasmijati sa samopouzdanjem?

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku najboljeg rješenja za Vas!

U ugodnom okruženju ordinacije dr. Jelene Filipović Zrnić pružamo vam najsuvremenije usluge iz svih područja stomatologije: restorativne i estetske stomatologije, mobilne i fiksne protetike, implantologije, parodontologije…

Za svaki vaš posjet osigurati ćemo dovoljno vremena i uz profesionalni i individualni pristup saslušati vaše želje i potrebe, te Vam pomoći da za sebe izaberete najbolje, u skladu sa pravilima struke.

Uz dr. med. dent. Jelenu Filipović Zrnić u ordinaciji rade i dr. med. dent. Kristina Znaor Rajič i asistentica bacc. fizioterapije Eva Gulić. Obje su vrijedne, energične i u vedroj atmosferi usmjerene na zadovoljstvo naših pacijenata.

        

             

Stomatološka poliklinika “Šiljeg osnovana je na obiteljskoj tradiciji.

Dugogodišnje iskustvo, stručno usavršavanje na domaćim i stranim tečajevima, seminarima, kongresima i timski rad prednosti su naše poliklinike. Poliklinika ima tri suvremeno uređene ordinacije gdje se obavljaju usluge konzervativne stomatologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije. Moguća je suradnja i s drugim specijalističkim ordinacijama (npr. Parodontologija). Ordinacije imaju RTG i RVG

O nama 4

Ulaz u polikliniku dizalom je prilagođen invalidnim i starijim osobama. Poliklinika ima svoje parkiralište. (Nudimo mogućnost smještaja u okolnim apartmanima ili sobama za pacijente koji žele osim naših usluga provesti neko vrijeme u našem mjestu.).

Graphic1  04