Naša Priča – Estetica Dent centar za dentalnu medicinu i estetiku lica

Mi smo mladi i entuzijastičan tim sa dugogodišnjim iskustvom. Kroz nemali broj godina gradili smo povjerenje njegujući osmijeh našim pacijentima. Prepustite se u ruke našeg simpatičnog dr. Daria i njegovog tima, a on će zahvaljujući bogatom znanju i iskustvu podariti vašem licu osmijeh koji ste oduvijek sanjali. Naš tim vas očekuje sa širokim osmjehom!

Zašto odabrati dentalni centar Estetica Dent?

Naš dentalni centar na usluzi svojim pacijentima stoji s ordinacijama opremljenim najmodernijim stolicama te rtg dijagnostikom. Kako bi što ugodnije proveli vrijeme u našem dentalnom centru, na raspolaganju Vam je naša čekaonica gdje će se naše osoblje pobrinuti da se od samog početka smijete i osjećate kao kod kuće. Sav strah i nelagodu odagnati ćemo već pri prvom pregledu, gdje ćemo uz prijedloge za vaš budući osmijeh odgovoriti na sva pitanja.

Svaki puta anestezirati ćemo područje rada te Vam omogućiti da pobijedite strah i vratiti samopouzdanje vašem licu. Nemojte da strah od zubarske stolice diktira stanje vaših zuba. U našem centru na raspolaganju Vam je kompletna stomatološka usluga, stručnost našeg osoblja, kvaliteta i brzina u radu, individualan pristup prema svakom pojedinom pacijentu te ugodan ambijent i atmosfera.

Prestanite skrivati svoj osmijeh, posjetite nas i počnite se smijati!

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice

Bolnica Krapinske Toplice osnovana je rješenjem Vlade NR Hrvatske br. 7374/52 od 28.lipnja 1952 godine kao kupališno lječilište. Status Bolnice stekla je 5.studenog 1962.godine, a status Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju stekla je 1994.godine sukladno odredbama Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN br.75/93).

SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU KRAPINSKE TOPLICE po svojoj namjeni je bolnica za medicinsku rehabilitaciju i za specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu.

banner

Bolnica obavlja ove djelatnosti:

  • Medicinska rehabilitacija i liječenje neuroloških, kardiovaskularnih, ortopedsko – traumatiziranih, reumatskih i internističkih bolesnika odrasle i dječje dobi.
  • Pružanje polikliničko-specijalističke usluge iz djelatnosti Bolnice.
  • Opskrba Bolnice lijekovima putem bolničke ljekarne.
  • Prijevoz bolesnika.
  • Obavljanje djelatnosti osnovnog obrazovanja i predškolskog odgoja djece s teškoćama u razvoju i druge djece na liječenju i medicinskoj rehabilitaciji.
  • Obavljanje hotelsko-smještajne i ugostiteljske djelatnosti s uslugama zdravstvenog turizma.
  • Opskrba potrošača vodom iz termalnog vodovoda.

Kuća za odmor Villa Pačetina je  kategorizirana sa pet zvijezdica (5*) jedina je takva u ovom dijelu Hrvatske. Villa je okružena prekrasnom prirodom, hortikulturno osmišljena, s velikim travnjakom, uređenim grmovima i stazama. Ovdje ćete naći mnogo načina kako zadovoljiti svoj sportski duh na svježem i čistom zraku. Okolina  nudi čitavu lepezu sportsko – rekreativnih aktivnosti, a područje je  poznato po lokacijama za jahanje, biciklizam, treking, lov i ribolov.

Villa „Pačetina“   prostire se na 25 000 m2 netaknute prirode.
Površine je 166.19 m2 podjeljenih na prizemlje i kat.
U prizemlju se nalaze kuhinja i blagavaonica, dnevni boravak, kupaonica,  te velika natkrivena terasa opremljena ležaljkama, namještajem za terasu i velikim roštiljem. Kat se sastoji od 3 spavaće sobe hodnika i kupaonice. Kompletna kuća je vrlo luksuzno opremljena i namještena (kamin na drva, podno grijanje u kupaonici na katu, sauna, hidro-masažna kada).

Villa Pačetina pruža gostima potpuni mir i privatnost, a može primiti 6 odraslih osoba i troje djece. Dobro došli na odmor s pet zvjezdica!

U blizini Ville nalaze se Krapinske Toplice i novo otvoreni vodeni park Aquae Vivae, mjesto koje  je zbog svojih prirodnih i ljekovitih voda poznato još od doba Rimskog Carstva, a termalni izvori u Krapinskim Toplicama po kvaliteti vode su među najboljima u Europi. Vodeni park Aquae Vivae svojojm ponudom jednistven je u Hrvatskoj i prepoznat je kao mjesto za idealan odmor za sve generacije!

Uz vodeni park Aquae Vivae, Krapinske Toplice poznate su i po Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju,  Akromionu – klinici za ortopediju i traumatologiju i Magdaleni-klinici za kardiovaskularne bolesti.

Popusti NE VRIJEDE za kategoriju karneti na redovnom cjeniku Aquae Vivae.

Cjenik možete pogledati na linku:  http://www.aquae-vivae.hr/cjenik/

Unutarnji i vanjski bazeni, tobogan, ronjenje u bazenu dubine 4,5 m, škola plivanja i rekreativno plivanje, bazen s valovima kao najveća atrakcija za sve generacije!
Samoposlužni restoran, hrana bez glutena!

 

Klinika Magdalena odobrava popuste za sve polikliničke usluge koje klinika Magdalena pruža na lokaciji Radnička 32 u Zagrebu, te na sve privatne kardiološke i kardiovaskularne zahvate na lokaciji Ljudevita Gaja 2 u Krapinskim Toplicama

Magdalena – klinika za kardiovaskularne bolesti Medicinskog fakulteta Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku ugovorna je ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) te osiguravajućih društava Croatia osiguranje i GRAWE.

Djelatnosti koje obuhvaća su prevencija, kompletna neinvazivna i invazivna dijagnostika te perkutano i kirurško liječenje kardiovaskularnih bolesti.

Naša je misija smanjiti pojavnost i posljedice kardiovaskularnih bolesti u društvu kroz sustavno unapređenje preventivnih, dijagnostičkih i terapijskih postupaka te kontinuiranu edukaciju medicinskih radnika i znanstvena istraživanja.

Godišnje se u Magdaleni obavi više od 4300 hospitalizacija, 10000 ambulantnih kardioloških, kardiokirurških pregleda, ultrazvučnih pregleda i kontrola elektrostimulatora srca, 3500 perkutanih dijagnostičkih i intervencijskih zahvata te više od 540 kardiokirurških i vaskularnih operacija.

Magdalena je uključena u Hrvatsku mrežu urgentne perkutane koronarne intervencije, odnosno 24 sata dnevno zbrinjava bolesnike Krapinsko-zagorske županije s akutnim infarktom miokarda.

U Magdaleni se godišnje obavi preko 14000 telemedicinskih kardioloških konzultacija u Pozivnom centru koji radi 24 sata na dan cijelu godinu.

Dostupnost naših usluga je povećana otvaranjem Poslovne jedinice u Zagrebu gdje se obavlja kompletna neinvazivna dijagnostika i liječenje kardiovaskularnih bolesti.

Osnovne odlike Magdalene su sveobuhvatnost u liječenju kardiovaskularnih bolesti, veliki broj godišnjih dijagnostičkih i terapijskih postupaka uz minimalan broj komplikacija, skraćeno trajanje hospitalizacije zbog dobre organizacije, uvođenje novih medicinskih tehnologija u svakodnevnu praksu te stalna kontrola kvalitete što je potvrđeno ISO standardom.

Toplice Hotel, Krapinske Toplice svojim gostima nudi fizikalne terapije, wellness programe i tretmane.

Destinacija Krapinske Toplice poznata je po izvorima termalne vode (klasificirana kao 6. u Europi po kvaliteti, voda je karakteristična po svojem sastavu od kojeg izdvajamo kalcij, magnezij i hidrokarbonat). Fizikalne terapije se baziraju na iskorištavanju svojstava termalne vode i ljekovitog blata/peloida.

Toplice Hotel je idealno mjesto za odmor i rekreaciju, pošto se nalazimo u srcu Hrvatskog zagorja okruženi mnogim pješačkim te biciklističkim stazama.

Možemo se pohvaliti svojom tradicionalnom kuhinjom te ljubaznošću osoblja te su nam to glavni „aduti“ za ponovni dolazak naših gostiju.