Terapromo d.o.o.  iz Osijeka  bavi se proizvodnjom, promocijom i plasmanom proizvoda za zdravlje na prirodnoj bazi. Kreirali smo svoju proizvodnu liniju proizvoda Oxygen Optimal sa terapeutskim učinkom na bazi revolucionarnog vlakna Celliant koji klinički dokazano popravlja cirkulaciju, povećava volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29% i regulira tjelesnu temperaturu.

Rezultat toga je da se ubrzava oporavak od ozljeda i operacija, kao i proces zarastanja stanica, usporava se razvoj dijebetičkog stopala, no isto tako pomaže i kod smanjivanja boli.

S ponosom možemo reći da su Oxygen Optimal proizvodi jedinstveni po kvaliteti u ovom dijelu Europe, što dokazuju i deseci tisuća naših zadovoljnih korisnika diljem Hrvatske i šire.

Više o nama možete vidjeti na našoj web stranici : www.terrapromo.eu

U centru Osijeka, u srcu pješačke zone grada smješten je hotel Osijek, na najdužoj i najljepšoj riječnoj šetnici u Hrvatskoj.

Svojom ponudom hotel će unijeti dašak luksuza u svako Vaše putovanje, bilo da ste izbirljiv poslovni gost ili Vas je do Osijeka dovelo istraživanje turističke ponude ovih krajeva.

5d3a5406

Interijer hotela prozračan je, moderan i elegantan, a što je još važnije odiše toplinom i ljubaznošću ljudi koji u njemu rade kako bi Vaš boravak učinili nizom lijepih doživljaja. Vaš će dojam oplemeniti i raskoš gastronomske ponude u kojoj ćete uživati još više gledajući mirnu riječnu luku, mostove i opuštajuću baranjsku ravnicu.

Uz smještajne kapacitete, hotel nudi 5 kongresnih dvorana kapaciteta do 450 osoba, u potpunosti opremljenih za sve vrste privatnih i poslovnih okupljanja, s vrhunskom uslugom.

_d3a4521  superior-double

Specifičan položaj na rijeci, dodirnoj točki grada i Baranje, definira dvije različite mogućnosti za svakoga gosta. Možete provesti dan u istraživanju Tvrđe i secesijske arhitekture osječkih glavnih ulica uz povremeno traženje zaklona u sjeni raskošnih parkova ili izabrati baranjski odmak od gradske vreve u tišinu i netaknutu prirodu Kopačkog rita, nakon čega možete produžiti vinskom cestom. I u jednom i u drugom slučaju osvježavajuće se nameće povratak u udobnost Vaše hotelske sobe.

Ordinacija dentalne medicine Saša Đukić, dr.med.dent. otvorena je 20. prosinca 2007. godine, u grupnoj praksi s doktoricom Angelom Beneš. Odlaskom dr. Beneš u mirovinu, nastavljamo skrbiti o njenim pacijentima u okviru suradnje s HZZO – om. Kao ordinacija opće dentalne medicine pružamo usluge za pacijente svih životnih dobi, od najmlađih do najstarijih. Sa ciljem postizanja vrhunske usluge stomatološki tim sudjeluje na brojnim tuzemnim i inozemnim kongresima i događanjima od kojih je gIDE Master of implantology u organizaciji Svjetskog instituta za dentalnu edukaciju i Sveučilišta u Los Angelesu najbitniji za daljnji razvoj i pristup pacijentu u našoj ordinaciji. S vremenom postajemo implantološki orijentirana ordinacija te pokazujemo veliki interes za uvođenje novih tehnologija u rad s pacijentima.

mrm_2618-copy  mrm_2650-copy

Individualnim pristupom pacijentima u zajedničkoj izgradnji plana terapije osiguravamo kvalitetna i dugoročna rješenja za Vaš blistav, pouzdan i mladenački osmijeh.

Radno vrijeme bolničkog odjela je od 0-24

30% popusta na usluge Lječilišta Bizovačke toplice

Poznato po ljekovitoj bizovačkoj vodi, Lječilište Bizovačke toplice sadrži 56 novih dvokrevetnih soba, 2 raskošna apartmana i 1 vrhunski opremljena jedinica za fizikalnu terapiju u novoj zgradi Lječilišta, sa mogućnošću provođenja integriranog pristupa rehabilitaciji izgrađenoj 2016. godine. Povjerite se brizi uglednih fizijatara s područja Slavonije i Baranje te njihovog stručnog tima fizioterapeuta.

 

30% POPUSTA NA FIZIKALNU TERAPIJU

Svi terapijski paketi uključuju:

– prvi i kontrolni pregled liječnika

– smještaj uz uslugu punog pansiona

– dnevne fizikalnoterapijske procedure po preporuci liječnika

bizovacke_toplice_hospital_therapy-1 bizovacke_toplice_hospital_therapy_room-1

30% POPUSTA NA ORTHOKIN

Razvijena 90-ih godina u Njemačkoj, ova terapija za ozljede i bolesti kostiju, zglobova i mišića prakticira se u cijelom svijetu, a među ostalima je produžila karijeru Mirku Filipoviću, Kobeu Bryantu i Blanki Vlašić.

Orthokin terapiju provode samo odabrane ustanove u Hrvatskoj, a Lječilište Bizovačke toplice jedina je takva na području Slavonije i Baranje.

Terapija uključuje:

– pregled liječnika specijalista (Zvjezdan Birtić, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije)

– pripremu pripravka iz vaše vlastite krvi te aplikaciju istoga u ozlijeđeni dio tijela

bizovacke_toplice_hospital-1 bizovacke_toplice_hospital_room-2

Popust na program fitness, pilates, asortiman za masažu, ortoze i pomagala za kućnu njegu

POSLOVNICE:

Bogoslava Šuleka 19, 10 000 Zagreb

Rimski put 31b, 10 360 Sesvete

Kvaternikova 27, 21 000 Split

Kralja Tomislava 17b, 44 320 Kutina

Andrije Hebranga 15, 47 000 Karlovac

Mihanovićeva 13a, 43 000 Bjelovar

Osiječka 71, 51 000 Rijeka

Adamićeva 1, 51 000 Rijeka

Županijska 45, 31 000 Osijek

Fokus Medical d.o.o. već 25 godina nudi vrhunske proizvode raznim zdravstvenim i socijalnim ustanovama te ostalim kupcima (sportska društva i savezi; hoteli, beauty i spa centri; veledrogerije, ljekarne i drugi) kroz veleprodaju. Unatrag nekoliko godina Fokus Medical je proširio svoju ponudu i dostupnost svojih proizvoda i usluga dijem cijele Hrvatske. Maloprodajne lokacije – prodavaonice pod nazivom Medivita, pružaju usluge i proizvode iz vlastitih i drugih programa, uz praktičnu dostupnost i olakšanu logistiku. Svih devet maloprodajnih lokacija su ugovorni partneri HZZO-a već godinama, te Vam olakšavaju nabavu i najam vrhunskih medicinskih proizvoda i ortopedskih pomagala. Također u njima možete dobiti sva pomagala koja su na HZZO listi, a na Vama je samo da doznaku donesete u prodavaonicu i preuzmete Vaše pomagalo.

untitled-1

Popust od 10% odnosi se na sve osim protetiku i implantologiju!

Privatnu ordinaciju „Dentist“, od njezina osnutka 1989. godine, vodili su Mladen Siber dr. med. dent. i spec. pedodoncije Dušica Siber dr.med. dent. Ordinacija „Dentist“ jedna je od prvih privatnih ordinacija u Osijeku, danas sa stažem od 27 godina, uspješno poslujući svo to vrijeme bez prekida.

S003

Josip Siber dr. med. dent. preuzeo je ordinaciju svojih roditelja 2013. godine, radeći paralelno s osnivačima i preuzimajući postupno njihove pacijente, navike, pristup, znanje, a napose vrhunsku uslužnost, zbog koje ordinacija već godinama u Osijeku slovi za ponajbolju privatnu dentalnu ordinaciju.

U ordinaciji se sustavno koriste samo vrhunski materijali i prate najsuvremeniji trednovi u stomatologiji, kako s tehnologijom, tako i materijalima, tehnikama …

Konstantnim ulaganjem u znanje u inozemstvu i Hrvatskoj, kao i tehnologiju, ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr. med. dent. pruža vrhunsku uslugu i najsuvremeniji pristup pacijentu. U ordinaciji se pružaju usluge s područja estetske, restorativne i dječje dentalne medicine, implantologije i oralne kirurgije.

Josip Siber dr.med. dent. ima i TOP curaprox certifikat, te Vam može pružiti indivdualnu obuku u oralnoj higijeni. Također je kroz projekt ‘Zubić vile’ za vrijeme studija postao i edukator u otklanjanju straha od stomatologa, kod djece.

 

1994. Laušin dr. Mirjana osnovala je Privatnu ginekološku ordinaciju koja od 2002. nastavlja s  radom pod imenom Poliklinika dr.Laušin. Rad se temelji na individualnom pristupu svakoj od pacijentica, svih životnih dobi, te dijagnosticiranju i rješavanju problema primjenom suvremenih dijagnostièkih metoda i ureðaja.

– ginekološki pregled i PAPA
– rješavanje neurednih PAPA nalaza
– mikrobiloška obrada grliæa maternice
– UZV pregled    3D/4D
– zaštita od trudnoæe,kontracepcija
– problemi menopauze, hormonalno nadomjesno lijeèenje
– problemi urinarne inkontinencije
– regulacija neurednih ciklusa
– postavljanje i odstranjivane intrauterinih uložaka
– dijagnostika trudnoæe
– praæenje uredne i patološke trudnoæe
– test probira za kromosomopatije PAPP-test
– NIFTY test – prenatalna dijagnostika kromosomopatija od 10.tj trudnoæe
– kardiotokografija
– mali kirurški zahvati

U Oftalmološkoj poliklinici dr. Balog, koja se nalazi u samom središtu Osijeka, možete dobiti kompletnu oftalmološku uslugu – od pregleda, praćenja i dijagnostike do operativnih zahvata na oku.
Oftalmološka poliklinika dr. Balog okupila je vrhunski tim stručnjaka, a u tehnološkom su smislu jedna od najopremljenijih oftalmoloških ordinacija u Hrvatskoj.
Pri formiranju stručnog tima vodili su se uvjerenjem da kvalitetnu uslugu mogu postići jedino formiranjem multidisciplinarnih stručnih timova. Upravo zbog toga liječnički tim njihove poliklinike čine renomirani specijalisti oftalmologije s posebnim subspecijalizacijama za pojedini segment oka, a svaki operativni zahvat provodi se uz monitoring specijalista anesteziologa.

slika-11  slika-7

Po kvaliteti usluga i stručnosti, članovi njihovog medicinskog tima poznati su i izvan granica Hrvatske, čemu svjedoči sudjelovanje njihovih liječnika na renomiranim međunarodnim kongresima u ulozi predavača i edukatora za pojedina područja oftalmologije te sudjelovanje u radu međunarodnih znanstvenih timova u iznalaženju novih lijekova za velike svjetske kompanije.

Oftalmološka poliklinika dr. Balog može se pohvaliti da koristi najsuvremeniju oftalmološku opremu dostupnu na tržištu. Ona im omogućuje poboljšanje postojećih medicinskih usluga te pružanje usluga koje do sada nisu bile dostupne u našoj regiji.

Poliklinika Šoš privatna je poliklinika za estetsku kirurgiju i otorinolaringologiju.

Sigurno i kvalitetno vršimo sljedeće zahvate u:

Estetskoj kirurgiji

 • korkcija kapaka, ušiju i nosa, facelift

Korekcije kapaka (blefaroplastika), ušiju(otoplastika) i nosa (rinoplastika) su funkcionalni ili estetski zahvati u kojima se korigiraju razne anatomske greške, poboljšava simetrija i cjelokupni izgled lica.

orl1

Otorinolaringologiji

 • pregledi uha, nosa i grla
 • endoskopski pregledi
 • snimanje sluha (tonski audiogram i timpanogram)
 • liječenje alergija

Operacije

 • odstranjenje krajnika (nepčanih)
 • operacija hrkanja
 • operacija nosne pregrade
 • djelomično ili potpuno odstranjenje štitnjače
 • odstranjenje cista na vratu
 • endoskopsko odstranjenje polipa u nosu

Stomatolozi Dental centra Čes inzistiraju na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje. Smješteni u Osijeku, u samome centru, od 2008. godine pružaju usluge sa područja estetske i restaurativne dentalne medicine, implantologije, oralne kirurgije te ortodoncije.

Uvijek teže najboljem, zbog čega neprestano ulažu u nove tehnologije i znanja.

potpuna_usluga

Kao garanciju Vašeg blistavog osmijeha nude istančan spoj suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te moderno opremljene ordinacije i dentalnog laboratorija.

Već nekoliko godina ostvaruju uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Ivoclar Vivadent, Heraeus, 3M Espe, GC, Astra Tech Dental, Straumann, Bredent,  što im je omogućilo visoko jamstvo kvalitete. Laboratorij s kojim surađuju njeguje tradiciju dugu dva desetljeća u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima. Laboratorij je opremljen modernom  tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku.