40 godina obiteljske tradicije i iskustva…

Ordinacije dentalne medicine Žakula nastale su iz dugogodišnje obiteljske tradicije te na adresi Bana Jelačića postoje vec 23 godine.
Prvu privatnu ordinaciju otvorio je mr.sc. Petar Žakula, dr.med.dent. koji je svojoj djeci prenio znanje i iskustvo, a prije svega ljubav i predanost poslu.
Danas se na istoj adresi nalazi dentalni laboratorij i četiri privatne ordinacije dentalne medicine koje nude širok spektar dentalnih usluga , a svaka od njih posebno je fokusirana na jednu od specijalizacija koje pruža dentalna medicina.
Obratite nam se s povjerenjem!
Picture   Picture

Popust se odnosi samo na implantate, nadogradnja + krunica.

 

U Zagrebu sve za Vaše zdravlje i ljepotu može napraviti

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA Libertas Elit – DENTAL MEDICINA GRUPA koja je privatni specijalistički stomatološki i estetski centar zasnovan na dugogodišnjem iskustvu, visoko stručnom osoblju i kontinuiranom usavršavanju u zemlji i inozemstvu, te primjeni najsuvremenije tehnologije i visokokvalitetnih materijala za sve vrste usluga po Vašim željama i mogućnostima.

U samom centru grada blizu svih cestovnih, prometnih (blizina autobusnog i željezničkog kolodvora) i smještajnih struktura (blizina svih hotela u samoj blizini) smjestila se Poliklinika sa svim svojim kapacitetima kako bi Vama bila što bliža i pristupačnija za uslugu . Pomoću naših suradnika dolazak u Polikliniku je osiguran jednostavno i učinkovito, očekujemo Vas s punom odgovornošću da Vam boravak u Zagrebu i usluga Poliklinike bude na najvišem nivou usluge.

S velikom ljubavi prema poslu i životu želimo Vam pomoći da Vam svaki zahvat u našem području specijalnosti bude mali napor, a veliki rezultati za Vas i Vaše zdravlje.

 

Poliklinika je organizirana i funkcionira poput multidisciplinarne ustanove što znači da pacijent unutar Poliklinike može obaviti sve potrebne dentalne zahvate s laboratorijskim uslugama, kao i radiološku dijagnostiku najsuvremenije tehnologije od digitalnog ortopana pa sve do CT snimaka glave na visoko kvalitetnoj tehnologiji Morita 3D Accuitomo 170 za strogo definirane slučajeve implantologije i protetike, što posljedično znatno skraćuje vrijeme liječenja bilo koje vrste i garantira najveću sigurnost usluge.

Za sve popratne usluge smještaja, boravka ili turističkog obilaska grada ili njegove okolice vodi brigu turistički stručni tim suradnika Poliklinike.

STOMATOLOGIJA
  • IMPLANTATI BEZ REZANJA I ŠIVANJA

  • IMPLANTOLOGIJA

  • PROTETIKA

  • PARODONTOLOGIJA

  • ORTODONCIJA

  • ORALNA KIRURGIJA

  • ESTETSKA STOMATOLOGIJA

  • ZUBOTEHNIČKI LABORATORIJ