Optika Oko  bavi se prodajom dioptrijskih, teleskopskih i sunčanih naočala, kapi za oči te mnogih drugih proizvoda. U našoj optici možete obaviti i pregled vida i očnog tlaka te dobiti recept za naočale.

Nosite li jednodnevne, mjesečne ili godišnje leće važno je pridržavati se uputa oftalmologa i redovito čistiti i mijenjati leće.

Optika Oko nudi vam bogat izbor kontaktnih leća, vodice za leće i sve ostalo što vam je potrebno za održavanje vaših leća.”

Jedinstveni spoj oftalmologije i estetske medicine

UZ LASER RI VIDIM I IZGLEDAM SAVRŠENO

Ako tražite kompletnu oftalmološku uslugu – od pregleda, praćenja i dijagnostike do laserskog skidanja dioptrije i drugih operativnih zahvata na oku, na pravom ste mjestu. Štoviše, u Poliklinici Laser RI, odnedavno nudimo i široki spektar najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda pomlađivanja kojima pomažemo našim pacijentima da „vrate sat unatrag“ te izgledaju onako kako se i osjećaju.

Oftalmologija i pregled za djecu - obavljamo preglede za djecu od samog rođenja

Individualni pristup pacijentu

Svi smo različiti. I dva oka iste osobe su jedinstvena. Takav je i naš pristup svakom pacijentu – individualan. Od dijagnoze do provođenja terapije i kasnijih kontrolnih pregleda, o vama se brine isti liječnik koji jamči najbolje rezultate prilagođene Vašim željama i potrebama.

Najmodernije metode i tehnologija

Najmodernije tehnologije u vještim rukama našeg iskusnog osoblja pružaju nekada nezamislive mogućnosti. Uz pomoć najsuvremenije opreme, prije tri godine smo izveli prvu Excimer lasersku korekciju vida u Rijeci, a nekoliko godina prije toga prvu OCT dijagnostičku pretragu oka na hrvatskom priobalju. Kontinuiranim ulaganjem u suvremenu opremu, upotrebu novih metoda i edukaciju, uspješno držimo poziciju predvodnik trendova.

  mr.sci.dr. Renata Poropat-Pavičić dr.med.dent.

 

Za Vas

 

–  Blistav , zdrav osmijeh …

–  Nepokolebljivo samopouzdanje

–  Nezaboravan prvi dojam …

Ordinacija je  opremljena svim potrebnim terapijskim i dijagnostičkim aparatima koji nam omogućuju i olakšavaju brzu i laku dijagnostiku, uz koje se postižu ugodni, brži i kvalitetni terapijski rezultati. Briga za pacijenta iskazana je u našem svakodnevnom radu jer volimo to što radimo i najveći  nam je uspijeh zadovoljstvo svih naših pacijenata. Stručnost je prepoznata od velikog broja naših pacijenata i kao takvi smo cijenjeni u svojoj djelatnosti.

Poseban naglasak u radu naše ordinacije  stavljen je na  izgradnji povjerenja naših pacjenata, što je ključno za uspješnu provedbu tretmana. Za pacijente koji se susreću sa dentalnom fobijom, strahom ili tjeskobom, naš tim nudi široki raspon modernih metoda liječenja i pristupa.

Slikovni rezultat za fiume-dentista.com

Danšnji tempo života utječe na zdravlje  usne šupljine i izgled zuba. Brza prehrana, slatka pića te loše i štetne navike, ostavljaju posljedice na stanje usne šupljine. Dobra oralna higijena biti će najvažniji pokazatelj dobrog općeg zdravlja i značajno pridonosi ugodnoj vanjštini.

 

Dentalna protetika je područje dentalne medicine za morfološku i funkcionalnu rehabilitaciju, estetiku i fonetiku , zamjenjujući izgubljene zube umjetnim.

Upotreba ozona , Nobel implantata , Fad – a, ortodontskih aparata  svakodnevna je.

 

Vaš ten, oblik lica, struktura kostiju, oblik usana, linija osmijeha i osobnost, su sve osobine koje nam pomažu odabrati odgovarajući dizajn za Vaš osmijeh kojim želimo naglasiti Vašu prirodnu ljepotu.

RIVIERADENT se nalazi na Pehlinu, zapadnom dijelu Rijeke na adresi Hosti 103/1. Iza nas je više od dvadeset godina iskustva temeljenog na radu ordinacije dentalne medicine dr. Ervina Tomića. Pružamo usluge iz kompletnog područja dentalne medicine: Implantologija, fiksna protetika, mobilna protetika, oralna kirurgija, ortodoncija, parodontologija, konzervativa, preventiva, dječja stomatologija, radiologija, estetika.

Za svaki vaš posjet osigurati ćemo dovoljno vremena i uz profesionalni i individualni pristup saslušati vaše želje i potrebe, te Vam pomoći da za sebe izaberete najbolje, u skladu sa pravilima struke.

Naš tim posjeduje preko 20 godina iskustva u dentalnoj medicini. Dajemo garanciju na sve dentalne tretmane uz uvjet redovnih kontrola i koristimo isključivo najkvalitetnije materijale, te nudimo pristupačne cijene svih dentalnih tretmana.

Dental Jakljević ordinacija dentalne medicine iz Rijeke nudi vam profesionalnu i pouzdanu stomatološku uslugu u moderno opremljenom prostoru. Naša dva iskusna doktora dentalne medicine, kao i ostalo ljubazno osoblje pobrinut će se da se prije svakog pregleda i zahvata opustite jer osim što vam želimo pružiti najkvalitetnije tretmane konzervativne i preventivne stomatologije važno nam je i da posjet našoj ordinaciji za vas bude ugodno iskustvo.
rsz_đđ
 Individualan pristup svakom pacijentu, bogato znanje stečeno dugogodišnjim radom i suvremena oprema omogućavaju nam da bezbolno liječimo i popravljamo vaše zube te vam pomognemo održati ih zdravima. Izvodimo i široki spektar oralno-kirurških zahvata koji uključuju podizanje sinusa, širenje kosti i koštanu augmentaciju. Kod nas možete obaviti rendgensko panoramsko snimanje koje će precizno prikazati stanje vaših zubi i čeljusti, a za sve one koji žele ponovno izgledati mlado nudimo tretmane popunjavanja bora hijaluronskom kiselinom.
rsz_dsc_0142      rsz_Đ
Prema svim svojim pacijentima odnosimo se s poštovanjem i pažnjom te radimo s maksimalnom odgovornošću. Obratite nam se upitom i telefonom i još danas ugovorite pregled u našoj ordinaciji.

Preko 40 godina izvrsnosti!!

Amicadent dentalna klinika potječe iz duge obiteljske tradicije još iz 1974 godine kada je Dr. Tamara Marelić, majka današnjeg vlasnika Dr. Srđana Marelića odlučila otvoriti jednu od prvih privatnih dentalnih klinika u gradu Rijeci

Vođen velikom strasti za dentalnom medicinom i željom da pruži najbolju moguću brigu o pacijentu, Dr. Srđan Marelić otvorio je modernu dentalnu kliniku, opremljenu najnovijom suvremenom tehnologijom okružen timom vrhunskih stručnjaka.

Misija Amicadent dentalne klinike je briga o zdravlju svakog pacijenta,stvaranje ugodne atmosfere kako bi se svaki pacijent osjećao kao kod kuće!

 Slikovni rezultat za amicadent

 

DR. SRĐAN MARELIĆ
Dr.med.dent. spec. u ortodonciji
Osnivać Amicadent dentalne klinike

Ortodoncija s 5 zvjezdica u Rijeci

Već pri prvom posjetu našoj ordinaciji pobrinuti ćemo se da osjetite zašto je Ortodoncija Marelić pravi i najbolji izbor za ortodontsku terapiju.

Pored dugogodišnjeg iskustva, visoke stručnosti i neprestanog usavršavanja, naša odlika je kvalitetan, prisan odnos koji njegujemo s našim pacijentima. To je odnos povjerenja i razumijevanja, odnos na duge staze, kojem je cilj odlično dentalno zdravlje, zadovoljstvo i sreća naših pacijenata, te naravno, vrhunska estetika.

Naši pacijenti dio su velike obitelji Ortodoncije Marelić gdje su naša kvalitetna njega, napredna tehnologija i pozitivan stav u službi najbolje ortodontske terapije i rezultata koji će maksimalno ispuniti vaša očekivanja.

Od samog početka pa do kraja ortodontske terapije uz vas će biti specijalist ortodont i naš stručan tim koji će vam pružiti potpune i jasne informacije te vas voditi kroz cijeli proces i osigurati vam sigurnost i podršku za trajanja terapije.

Bez obzira na kompliciranost vašeg slučaja, pobrinuti ćemo se da dobijete pravilan i lijep osmijeh koji će vam vratiti samopouzdanje koje zaslužujete.

Postizanjem i očuvanjem zdravlja zubi, istovremeno postižemo i istinsku ljepotu te zadovoljstvo.

Smatramo da je dobra komunikacija i uzajamno povjerenje vrlo važan dio svakog procesa liječenja zuba, a posebno za najkvalitetniju ortodontsku terapiju.

Kao najbolja ortodoncija u Rijeci možemo se pohvaliti brojnim zadovoljnim pacijentima i uspješno riješenim slučajevima te najmodernijom tehnologijom.

Dr. Ksenija Magašić Pinezić rođena je u Krku 19. svibnja 1964. godine. Osnovnu i srednju školu pohađala je u Rijeci. 1988. godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Rijeci — odsjek stomatologija. Nakon završenog pripravničkog staža u trajanju od jedne godine zapošljava se u Privatnoj stomatološkoj ordinaciji Tiberio Zaverski gdje se kontinuirano educira i stječe dragocjena iskustva. 1996. godine otvara samostalno privatnu ordinaciju koja do danas uspješno radi. Od 2000. godine ugovorni je liječnik na temelju ugovora sa HZZO-om. Redovito se usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu te rado primjenjuje novo stečena znanja u svojoj praksi.

2180

Dr. Ksenija Magašić Pinezić

Kako bi svaki pacijent bio zadovoljan našom uslugom trudimo se u prijateljskom ozračju pružiti jasnu informaciju o budućim zahvatima u skladu sa željama i financijskim mogućnostima svakog pacijenta. Nakon prvog kliničkog pregleda i analize RTG snimaka izrađujemo ponudu te ukoliko je prihvatljiva dogovaramo termine za terapijske postupke. Želimo da našim pacijentima svaki zahvat bude bezbolan pa koristimo najsuvremenije anestetike i metode. Također brinemo da uvjeti rada budu sterilni po principima suvremene sterilizacije i dezinfekcije instrumenata i prostora.

ksenija                               2109

Više od 35 godina iskustva. Više od 15 000 uspješno ugrađenih implantata. Više od 3500 savršenih osmijeha.

Vođeni strašću prema radu i umjetnosti, u idealnom spoju tradicije i iskustva te svježeg pogleda na svijet, u Centru Fabris stvaramo jedinstveni koncept stomatologije i estetike u službi zdravlja, ljepote i kvalitete življenja.

Vrhunska usluga, luksuzne dodatne pogodnosti i povoljne cijene u našem centru idu ruku pod ruku, a pacijentima jamčimo potpuno individualiziran pristup te ugodno i bezbolno iskustvo liječenja.

U Dentalnom centru Fabris smatramo da stomatološka terapija mora biti nadogradnja vašeg životnog stila, a ne odricanje od zadovoljstava. U našem centru vas, stoga, čekaju i dodatne vrijednosti poput luksuznog interijera, concierge usluge te brojnih drugih ekskluzivnih pogodnosti naših partnerskih wellness centara.

Vizija dr. Fabrisa jest savršen osmijeh koji je dostupan zaista svima, a ta ga misao vodi i kroz svakodnevni humanitarni rad. Naime, dr. Fabris prvi je u Hrvatskoj pokrenuo stomatološko liječenje prilagođeno osobama s posebnim potrebama, u privatnoj praksi.

       IMG_1969-edit                                     8a

Dr. Vesna Aleksovska osnovala je ordinaciju 1991.g.

Preko 25 godina pacijenti dolaze u ordinaciju isključivo po preporuci. Ordinacija ima individualan pristup prema svakom pacijentu kao i pomno osmišljen plan terapije u svim fazama rada.
Pružamo sve usluge s područja dentalne medicine u 2 suvremeno opremljene ordinacije koje imaju ugodan ambijent s pogledom na Kvarnerski zaljev. Iskustvo i konstantna edukacija su naš cilj kako bi što kvalitetnije i profesionalnije u skladu s današnjim trendovima vodili brigu o Vašem oralnom zdravlju.

dentisti-fiume-aleksovska-11

2

aleks