AD MANUS
Privatna praksa fizikalne terapije Adriana Markanović dipl. physioth.
Ad Manus - recepcija

Ad Manus (lat. na ruku, pri ruci) fizikalna terapija je osnovana 1995 g. kao Privatna fizioterapeutska praksa vl. Snježane Kristić.

Danas upošljavamo sedam visoko obrazovanih fizioterapeuta koji se konstantno dalje usavršavaju. Uposleni fizioterapeuti imaju certifikate za obavljanje mnogih tehnika i koncepta u fizioterapiji , kao što su :

 Bobath koncept
PNF – proprio neuromuskularna facilitacija
Mckenzie tretman
Trodimezionalna manualna terapija
Limfna drenaža
Senzomotorički razvoj djeteta
Neurorazvojna rehabilitacija
Emmett tehnika
Cyriax
Miofascijalna relaksacija
Kinesiotaping

Fizikalna terapija je opremljena najsuvremenijom opremom iz područja elekroterapije:

Elektroterapija

Elektrostimulacija
TENS
DDS, inrerferentne struje
Ultrapodražajne struje
Galvanizacija
Magnetoterapija
Laser
Ultrazvuk
Terapija udarnim valom
Limfomat
Parafinska terapija
Radijalna endodermija
Ciljana radiofrekvencijska terapija

Ekstenzomat – trakcija kralježnice
 Huber Motion Lab

 

Mala sala za vježbanje

Mala sala za vježbanje

 

Prostor za fizikalnu terapiju

Prostorija za primjenu udarnog vala

 

Velika sala za vježbanje

Ne morate ići na više mjesta. Nudimo Vam sve specijalističke usluge na jednom mjestu!

Ordinacija dentalne medicine dr.med.dent. Ana Tovornik-Matijašević jedan je od najmodernijih dentalnih centara. Preko 10 godina tradicije i dugogodišnje iskustvo našeg tima jamstvo su vrhunskih rezultata i zadovoljstva brojnih pacijenata, koji potpunu stomatološku uslugu mogu obaviti na jednom mjestu. Pokrivamo sve grane stomatologije, a posebno smo specijalizirani za komplicirane stomatološke radove i teške dentalne situacije. Našim pacijentima pružamo usluge ugradnje zubnih implantata, zubne krunice, parodontološke terapije, oralno kirurške zahvate,izbjeljivanje zubi te usluge opće stomatologije. Poseban naglasak stavljamo na preciznu dijagnostiku pri čemu se koristimo najnaprednijim rendgenskim tehnologijama i omogućujemo potpunu rendgensku dijagnostiku uz ortopan, RVG i CT snimke.

Kada imate san koji sanjate godinama, sve što radite nekako se okreće u smjeru ostvarenja toga sna. I konačno, nakon više godina ulaganja i usavršavanja, naš san se ostvaruje.
Često u našem svakodnevnom životu zaboravljamo na one neke lijepe trenutke koji nam pružaju zadovoljstvo. I kada liječimo naše pacijente najčešće smo okrenuti ka izlječenju bolesti. A nešto zaboravimo. Zaboravimo život i kvalitetu koju život pruža.
Zdravlje je ne samo odsustvo bolesti nego i socijalno i psihičko blagostanje. Naš san i naša vizija je izgraditi centar u kojem ćemo Vam pružiti potpunu uslugu, dati vrijednost kvaliteti života. Ojačati samopouzdanje kako biste spremno krenuli dalje.
U proljeće 2018 godine smo osnovali VuLife d.o.o sa jednom željom. Biti u vrhu, i našim klijenticama i klijentima pružiti najbolje što mogu dobiti trenutno u svijetu.
VuLife d.o.o.je tvrtka u Vukovaru, gradu na istoku Hrvatske , možda daleko od metropole ali dovoljno blizu da je metropola u nama.
Izgrađujući prvo ginekološku ordinaciju koja će biti drugačija, u kojoj će se pacijentice osjećati ugodno, odlučili smo usavršavati naše usluge. I čim nam se ukazala prilika, nabavili smo tehnologiju koja u svijetu osvaja samo prestižne nagrade za svoje djelovanje u medicinskoj estetici.
Naša vizija jest ostvarenje sna. Razviti centar zdravstvenog turizma koji će pružiti usluge koje će našim klijenticama i klijentima pružiti vrhunsku uslugu, medicinske estetike, njege lica i tijela, a pri tome im omogućiti kompletnu turističku ponudu kako bi svoje vrijeme provedeno u našem gradu proveli što ugodnije i potpunije.
Kako bismo ostvarili našu viziju, naša misija je usavršavati se , pratiti razvoj medicinskih tehnologija i izgrađivati turističku ponudu.
I baš zato u našem gradu i u našem centru možete naći i dobiti usluge najmodernijih tehnologija medicinske estetike lica i tijela koje postoje jedino kod nas i u Zagrebu.
Exillis Elite i Protege Intima su prestižni uređaji koji su osvajali prve nagrade na sajmovima medicinske estetike u SAD-u i Velikoj Britaniji .
U našoj turističkoj ponudi trenutno nudimo apartmane Petros , domaćeg ugođaja, sa titulom Bike and Bed i Pet friendly.
Naša daljnja misija je razvijati naše usluge prateći potrebe i želje naših klijenata i postati vrhunski centar u istočnom dijelu Hrvatske .
Želimo da ovo bude naš način života, Vu Life centar- The way of life.