Poliklinika Mešter smještena je u centru Zadra i predstavlja modernu medicinsku ustanovu s više od 20 liječnika-specijalista iz različitih grana medicine.

Suvremeno opremljena operacijska dvorana uz najnovije i najsigurnije uređaje za anesteziju i operativne zahvate, sobama za odmor pacijenata, pet ambulanti, kabinetom za fizikalnu terapiju i cijelom pratećom infrastrukturom, svrstava Polikliniku Mešter među vodeće privatne zdravstvene ustanove u regiji.

Zdravstvene usluge Poliklinike Mešter mogu se smatrati sveobuhvatnim, budući da u većini područja medicine kojima se bave njeni stručnjaci pružaju punu uslugu: od pregleda najboljih stručnjaka iz Zadra, Zagreba i Lovrana, preko dijagnostičkih postupaka, operativnih zahvata, liječenja boli do praćenja zdravstvenog stanja i rehabilitacije.

“Za nas je svaki pacijent najvažnija osoba u cijelom procesu pružanja medicinske usluge te su nam uspješno liječenje i ispunjena očekivanja naših pacijenata prioritet i moto poslovanja”, poručuju iz Poliklinike Mešter.

Ponuda Poliklinike Mešter obuhvaća:

 • Centar za bolesti kralježnice i ortopediju
 • Centar za estetsku kirurgiju
 • Centar za bolesti vena
 • Centar za bolesti oka
 • Centar za akupunkturu
 • Centar za zdravo mršavljenje
 • Centar za kronične rane
 • Pain Management – Ambulantu za bol
 • Ambulantu za ultrazvuk i color doppler
 • Ambulantu za otorinolaringologiju
 • Ambulantu za neurologiju
 • Ambulantu za internu medicinu
 • Ambulanta za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju
 • Sistematske preglede

 

Kada razmišljamo o našem poslu, stalno težimo tome da u najvećoj mogućoj mjeri usrećimo svoje pacijente i pomognemo im u svim aspektima u kojima stomatologija može dati svoj doprinos. Najvažnije je međusobno povjerenje između pacijenta i stomatologa, a to je ono na čemu se temelji naš rad. Opće je poznato da osmijeh otvara sva vrata, a naš je cilj da Vaš osmijeh bude što iskreniji i ljepši.
 

Svakodnevno se trudimo unaprijediti svoja znanja i vještine, zato smo u samom vrhu standarda i dostignuća u stomatologiji. Stoga Vam s potpunim samopouzdanjem nudimo suvremeni pristup stomatologiji kojim ćemo pomoći da Vaši zubi budu zdravi, da manjak zubi brzo i efikasno saniramo implanto-protetskim radovima te da Vam vratimo blistav i savršen osmijeh na lice.

Očekujemo Vas u ordinaciji koja će vam vratiti osmijeh na lice!

Ono što svakodnevno nudimo svojim pacijentima je:

Moderno opremljena ordinacija

Stručnost i dugogodišnje iskustvo stomatologa

Vrhunska kvaliteta materijala

2D dijagnostika- digitalni ortopan

Minimalno invazivni tretmani

Prijateljska atmosfera

24-satna briga o pacijentima

Individualan pristup svakom pacijentu

O nama

Dr. Ljilja Pantalon vlasnik  i voditelj stomatološke ordinacije završila je Stomatološki fakultet u Zagrebu te je od 1988. do 2001. godine radila kao vojni liječnik na svim poslovima hitne stomatologije  u činu Satnika HV-a nakon čega otvara privatnu praksu.

U sklopu ordinacije posjeduje vlastiti zubotehnički laboratorij koji omogučuje da se i najzahtjevniji protetski radovi završe u roku 2 – 5 dana.

Ordinacije su osposobljene za radi svih fiksnih i mobilnih nadomjestaka, preventivnih zahvata, estetskih ispuna, Empres keramike i Cirkon keramike.

Posjedujemo vlastitu ambulantu za izvođenje kirurških zahvata i radimo sve vrste implantanata (Bredent, Atra tech, IDI evolution, Nobel )

Dental Pantalon u svojoj ponudi nudi i smještaj u moderno opremljenim apartmanima u blizini mora te besplatan taxi prijevoz između aerodroma, dentalne klinike i apartmana.

Radujemo se Vašem dolasku!!

Želite bezbolnu i ugodnu stomatološku uslugu?

Materijali koje koristimo su internacionalno priznati, najfiniji proizvodi zapadnoeuropskih, američkih i japanskih proizvođača.
Ovi proizvodi osiguravaju visoku razinu kvalitete oralnog zdravlja.
Desetljeća iskustva renomiranih proizvođača stomatoloških materijala, nove tehnologije medicinske aparature, stalno obnavljanje stečenog znanja i usavršavanje na stručnim seminarima domaćih i svjetskih praktičara struke te profesora stomatologije i drugih srodnih grana medicine osiguravaju našim pacijentima vrhunsku uslugu, najnovije trendove struke i individualni pristup.

Naša misija je posvetiti svoje vrijeme pacijentima, pružiti im kvalitetnu brigu za dentalno zdravlje i dentalnu estetiku.

Slikovni rezultat za ida sapun    Slikovni rezultat za ida sapun

 

POSLOVNICE:

Bjelovar / Andrije Kačića Miošića 22 / +385 (0)43 245 173

Varaždin / Zagrebačka  59 / +385 (0)42 321 614

Zadar / Polačišće 1 / +385 (0)23 312 026

Zagreb / V. Poljanice 4 / +385 1 2922 756

MIBO Lens je obiteljska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom na području optike. Naša priča počela je 1987. godine pokretanjem proizvodnje dioptrijskih stakala za korekciju vida od kuda se tvrtka širila u nove segmente poslovanja. Nakon 20 godina rada u proizvodnji i suradnje sa svim optičarima u Hrvatskoj, tvrtka koristi navedeno iskustvo, pokreće vlastitu maloprodaju koja danas broji pet prodajnih mjesta lociranih u Zagrebu, Zadru, Varaždinu i Bjelovaru.

Od samog početka poslovanja u maloprodaji temelji za stjecanje povjerenja kupaca su stručno i profesionalno osoblje, kvaliteta i pristupačne cijene naših proizvoda te sveobuhvatna usluga na jednome mjestu. Na svim prodajnim mjestima kupac je u centru pažnje naših stručnjaka kako bi odabrali pravo rješenje za zaštitu očiju u procesu kupnje koji pokriva sve faze od kontrole vida, savjetovanja pri odabiru do izrade, ugradnje leća i popravaka naočala.

Povjerenje naših kupaca je svjedočanstvo lojalnosti i kvalitete koju pružamo svojim radom.

POSLOVNICE:

Bjelovar / Franjevačka 3 / +385 (0)43 241-770

Čakovec / Aleja Zrinsko – Frankopanska 2A / +385 (0)40 823-026

Dubrovnik / Antuna Šercera 1B / +385 (0)20 770-221

Karlovac / Trg bana Petra Zrinskog 7 / +385 (0)47 432-344

Koprivnica / Željka Selingera 2a / +385 (0)48 210-140

Osijek / Vukovarska 12 / +385 (0)31 372-474

Pula / Marsovo polje 10 / +385 (0)52 544-393

Rijeka / Verdijeva 3B / +385 (0)51 312-213

Split / Spinčićeva 2B /

Varaždin / Julija Merlića 26 / +385 (0)42 313-989

Vinkovci / Trg Josipa Runjanina 5 / +385 (0)32 308-411

Virovitica / Stjepana Radića 28 / +385 (0)43 440-179

Zadar / Kolovare 9  / +385 (0)23 254-500

Zagreb / Božidarevićeva 13 / +385 1 2444 161

Zagreb / Draškovićeva 56 / +385 1 4814-919

Slavonski Brod / Dr. Andrije Štampara 54 / +385 (0)35 407-350

Za ostale informacije o prodajnim mjestima posjetite www.bauerfeind.hr

Bauerfeind d.o.o djeluje kao zastupnik i distributer proizvoda tridesetak renomiranih dobavljača, a kao ugovorni isporučitelj pomagala HZZO tvrtka osigurava opskrbu zdravstvenog sektora ortopedsko-rehabilitacijskim, protetičkim, flebološkim, antidekubitalnim i pulmološkim pomagalima te pomagalima za kontrolu dijabetesa i za inkontinenciju, pokrivalima za rane i kirurškim potrošnim materijalom.

Značajan segment djelatnosti tvrtke Bauerfeind d.o.o. predstavlja proizvodnja ortopedskih pomagala, prvenstveno proteza za ruke i noge, ortoza za djecu i odrasle te ortopedske obuće i uložaka izrađenih prema individualnom otisku. Izrađuju se u vlastitim radionicama uz korištenje najsuvremenijih metoda izmjere i proizvodnih tehnika, a materijalnu osnovu čine upravo proizvodi Bauerfeind AG. Kvalitetnom zbrinjavanju korisnika doprinosi i vrhunska educiranost ortopedskih tehničara školovanih u inozemstvu. Bauerfeindove terapijske ortoze i steznici već dugi niz godina predstavljaju standard medicinskog zbrinjavanja i koriste se preventivno pri pojavi degenerativnih procesa te postoperativno, u cilju brže rehabilitacije i mobilizacije. Njegujući tradiciju staru preko osam desetljeća, Bauerfeind opskrbljuje tržište širokim asortimanom kompresivnih čarapa namijenjenih prevenciji i sistematskom zbrinjavanju tegoba s venskom cirkulacijom i limfedemima.

U nastojanju da svoje proizvode i usluge učini pristupačnima širokom krugu korisnika i osigura im odgovarajuću stručnu savjetodavnu podršku, tvrtka sa sjedištem u zagrebačkom naselju Blato po cijeloj je Hrvatskoj uspostavila mrežu od 17 specijaliziranih prodavaonica medicinskih proizvoda, koje osim medicinskih pomagala, nude i velik izbor proizvoda za podršku dojenju, termosenzibilnih anatomskih jastuka i madraca i prirodne kozmetike.

Popust se ostvaruje uz predočenje Modus Health kartice.

POSLOVNICE:
Čakovec / Katarine Zrinski 4 / +385 (0)99 4411-010

Osijek / Ribarska 4 / +385 (0)99 4411 010

Šibenik / Đure Đakovića 23 / +385 (0)99 440

Solin / Zvonimirova 51a / +385 (0)99 4411 010

Zadar / Zrinsko Frankopanska 2 / +385 (0)99 4411-010

Za sve ostale informacije pogledajte na www.nepusim.com

 

Želite se odviknuti pušenja? Želite smršaviti? Ili se riješiti celulita?
Želite živjeti opuštenije i bez stresa?

SALUS CENTAR, je centar zdravlja i medicine 21. stoljeća te je jedinstven u cjelovitom pristupu očuvanju i unapređenju zdravlja. Direktor i osnivač Dražen Berdin nakon dugogodišnjeg rada sa biorezonancijom, proučavanja i bavljenja raznim aspektima alternativnog liječenja, osniva jedinstveni centar zdravlja gdje okuplja vrhunski tim  stručnjaka iz raznih područja djelovanja: liječnike, nutricioniste, bioenergetičare, Theta i Tesla majstore, fizioterapeute, wellness trenere…