Modus Health Card i Amicadent napravili cobranding!

Modus Health Card i Amicadent, dentalna klinika dr. Srđana Marelića smještena u Rijeci ušli su u zajedničku suradnju te izradili vlastiti loyalty program dentalne klinike Amicadent koja je na taj način omogućila svim svojim sadašnjim i novim pacijentima da po povoljnijim cijenama koriste zdravstvene usluge kod svih partnera u mreži Modus Health Carda u Hrvatskoj.

Za sve informacije kako do Amicadent kartice javite se na info@modushealthcard.com ili marketing@amicadent.com

Obratite se dentalnoj klinici Amicadent sa povjerenjem!

Novi cobranding u suradnji Modus Health Card-a i Poliklinike Ribnjak!

ribnjak

 Modus Health Card i Poliklinika Ribnjak, u vlasništvu  dr. Milana Miloševića smještena u Zagrebu u zajedničkoj suradnji  izradili su vlastiti loyalty program Poliklinike Ribnjak koja je na taj način omogućila svim svojim sadašnjim i novim pacijentima da po povoljnijim cijenama koriste zdravstvene usluge kod svih partnera u mreži Modus Health Carda u Hrvatskoj. Također su na taj način omogućili svojim pacijentima da po najpovoljnijoj cijeni u Hrvatskoj koriste uslugu magnetske rezonance po cijeni od 750,00 kn za jedan segment.

Obratite se Poliklinici Ribnjak sa povjerenjem!

Za više informacija o kartici Poliklinike ribnjak obratite se na info@modushealthcard.com ili info@poliklinikaribnjak.hr