" /> Acidosalus - Modus Health Card

Acidosalus

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
  • Subota: 08:00 - 20:00

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 0%

O partneru

Popusti se ostvaruju na proizvode kupljene na web shopu  http://acidosalus.com/hr/trgovina/. Prilikom naručivanja potrebno je napomenuti da posjedujete Modus Health karticu te napisati broj iste.

MarinaLab Opus d.o.o. obiteljska tvrtka za proizvodnju medicinskih proizvoda, kozmetike, kozmetike s posebnom namjenom i dodataka prehrani. Naše poslovanje usmjereno je na proizvodnju kvalitetnih, sigurnih i učinkovitih proizvoda u skladu sa zakonskom regulativom i međunarodnim normama ISO 9001:2008 i ISO 13485:2003 te stalno postizanje zadovoljstva kupaca.

Acidosalus® je prirodni pripravak nastao fermentacijom mlijeka pomoću jedne od najmoćnijih probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus. Acidosalus® sadrži vrlo visoku koncentraciju živih klica Lactobacillus acidophilus po mililitru pripravka (109-1011 cfu/mL), te prirodnu antibiotsku supstancu koja ima široki antimikrobni spektar kojim blokira rast i razvoj patogenih bakterija i gljivica u crijevima i sluznicama, te je bogat vitaminima B skupine uključujući i folnu kiselinu (B9).
Folna kiselina ima vrlo važnu ulogu u metabolizmu našeg organizma: hematopoetični faktor, faktor rasta, važna je u trudnoći za očuvanje ploda, čuva živčani sustav, važna je za funkciju jetre, kod stvaranja novih stanica i kod zacjeljivanja rana.
Još je 1953. godine prof. dr. Kruna Tomić Karović dokazala antibiotsko djelovanje mlijeka fermentiranog pomoću Lactobacillus bakterija pripremljenog laboratorijski, te u suradnji s liječnicima provela mnoga klinička ispitivanja i na taj način pomogla urološkim pacijentima kod tvrdokornih infekcija, zatim kod kronične upale srednjeg uha, cistitisa, gastritisa, kolitisa, te dječjih proljeva uzrokovanih salmonelom. Soj za izradu Acidosalus® pripravka testiran na miševima sa induciranim tumorom pokazao je pozitivan učinak. Uzimanjem Acidosalus® pripravka smanjuje se rizik od stvaranja tumora.