" /> Body Creator - Modus Health Card

Body Creator

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak: 12:00 - 20:00
  • Utorak: 08:00 - 16:00
  • Srijeda: 12:00 - 20:00
  • Četvrtak: 08:00 - 16:00
  • Petak: 12:00 - 20:00

Popust

  • Gotovina: 30%
  • Kartice: 20%

O partneru

Body Creator centri za mršavljenje posluju u Hrvatskoj od 2001. godine i za to vrijeme upravo je toliko bro zadovoljnih klijenata smršavilo ili preoblikovalo svoje tijelo uz našu “termo-slim” metodu. U prilogu uspješnih rezultata ide i činjenica da je “Body Creator” metoda jedina u Hrvatskoj koja ima potporu udruge za prevenciju prekomjerne težine, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Ureda z.a zdravstvo grada Zagreba.

Body Creator metoda:

Body Creator metoda temelji se na najpoznatijoj svjetskoj metodi mršavljenja tzv. termo-slim metodi, što zapravo znači mršavljenje uz pomoć topline.
Ona se sastoji se od kombinacije aktivne vježbe u specifičnoj termo-kapsuli zagrijanoj na 37 °C, tretmana infra-crvenim zrakama i/ili ozonom i pravilnog načina prehrane, pojačanog individualno namijenjenom suplementacijom.

Kako bi se na zdrav i što prirodniji način postigli željeni rezultati te vitka linija, u Body Creatoru ništa nije prepušteno slučaju i ništa ne smije biti izostavljeno. Jedino se pridržavanjem svih koraka ove specifične metode dolazi do gubitka centimetara na ciljanim dijelovima našeg tijela, do razbijanja tzv. „narančine kore“, odn. celulita te blistavog i sjajnog tena, što stručni tim Body Creatora i potkrepljuje pismenim jamstvom za dogovorene rezultate.

Kako ustvari Body Creatorova metoda, utemeljena na toplini, djeluje na naše tijelo? 

Poznato je da se masne naslage u ljudskom organizmu sastoje od masnih stanica – adipocita, a nalaze se neposredno ispod površine kože. Poznato je i da one prvenstveno služe kao toplinski izolator tijela i kao izvor energije. One održavaju tjelesnu temperaturu na nužnih 36,4 °C , ali i nakon razgradnje daju energiju za rad. No, iako ove funkcije nakupljanja masnog tkiva predstavljaju normalan proces, njegovo gomilanje i nemogućnost prirodne i pravovremene potrošnje vodi do niza zdravstvenih problema i poremećaja. U Body Creator-ovoj metodi se za prevenciju takvih situacija, kao i za njihovo otklanjanje koristi toplina.

Višestruke koristi vježbanja u specifičnim Body Creator-ovim termo-kapsulama

Višestruke su koristi vježbanja u specifičnim Body Creator-ovim termo-kapsulama zagrijanim na 37 °C. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. Lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na temperaturi višoj od fiziološke povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na zdravo  širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije kao rezultata utjecaja topline je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.

Važnost prehrane u Body Creatorovoj metodi

 U Body Creatoru napominjemo kako aktivna vježba ne može sama za sebe biti odlučujući faktor za skidanje viška masnih na slaga i zato u našim centrima dipl. ing. nutricionizma dajemo individualizirane nutricionističke savjete i sastavljamo odgovarajuće jelovnike. Jedino se usvajanjem pravilnih prehrambenih navika može doći do trajnih rezultata.

Zato prepustite nama svoje kilograme i mi ćemo ih otopiti.