" /> CUBE S - dezinfekcijski atomizer - Modus Health Card

CUBE S – dezinfekcijski atomizer

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 17:00

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 10%

O partneru

Predstavljamo vam :  “Cube Atomizers”  kao jednostavan, učinkovit i isplativ odgovor na rastuću potrebu za rješenjima za dekontaminaciju i dezinfekciju kako bismo pomogli obiteljima da ostanu sigurne, držati tvrtke otvorenima i smanjiti izloženost smrtonosnim patogenima bez ugrožavanja ljudskog zdravlja i sigurnosti.

Cilj nam je osigurati da ljudska sigurnost ne bude prepuštena slučaju. Svojim proizvodima i promišljenim načinom razmišljanja nadamo se da ćemo život učiniti zdravijim za sve, bez obzira na to tko i gdje rade.

Naše trenutne linije proizvoda uključuju razne veličine sprejeva za dezinfekciju i UV-C svjetiljke koje su dizajnirane da zadovolje potrebe naših kupaca u pogledu veličine, performansi i jedinstvenih zahtjeva.

Najveća konkurentska prednost proizvoda CUBE ATOMIZERS je ta što se mogu koristiti s bilo kojim dezinficijensom koji je odobrilo ili koristilo Ministarstvo zdravlja. To krajnjem korisniku omogućuje odabir i kupnju dezinficijensa po najboljoj tržišnoj cijeni.
Uz to, koristeći odobreni dezinficijens, novi model CUBE S uspješno dezinficira sve biološke mikrobe i patogene, bez obzira na njihovu prirodu.

Način rada:

Tijekom rada raspršivača, tvar pokriva cijelu zapreminu koja postoji u tretiranom prostoru, tako da svaki milimetar površine i bilo koji objekt koji postoji u tom prostoru, s bilo kojom geometrijom, bude tretiran plutajućim peroksidom, jer ova vrsta uzgona stvara zavjesu za maglu posljedica. Ova zavjesa sastoji se od nanočestica peroksida. Ovaj se postupak projicira trodimenzionalno (3D) kako bi se izbjegao efekt sjene koji postoji u klasičnim dvodimenzionalnim (2D) postupcima dezinfekcije.

Okidači koji bi aktivirali “AHA ili WOW faktor” o CUBE-u su:
* BRZINA u operaciji dezinfekcije (naravno, u usporedbi s CUBE S, CUBE M je iznimno brz i učinkovit: obrađuje za 42 minute volumen od 2500 mᵌ (cca.600-700 m2 površine)
* ZRAČNA dezinfekcija, uz površinsku dezinfekciju NISKA potrošnja otopine;
* Smanjena shema osoblja za operacije dezinfekcije (proces dekontaminacije teče bez potrebe ljudskih resursa)
* Nema ostataka ili potrebe po dodatnim aktivnostima u prostor
* Nema ljudske pogreške

Za sve informacije o proizvodu, obratite se na gore navedene kontakte.