" /> Dentalna poliklinika Adriatic Dent - Modus Health Card

Dentalna poliklinika Adriatic Dent

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 09:00-16:00
  • Subota: 09:00-14:00

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 5%

O partneru

Dentalna poliklinika ADRIATIC DENT opremljena je najsuvremenijom tehnologijom upravo zato jer želimo našim pacijentima pružiti potpuni komfor i mogućnost da sve potrebne pretrage obave na jednom mjestu – kod nas. Stoga raspolažemo sa CAD – CAM tehonologijom, radiološkom analizom, dentalnim laboratorijem i laboratorijem za potpunu preoperativnu obradu pacijenta i post-operativno praćenje.
Dokaz naše usmjerenosti prema zadovoljstvu pacijenata ali i kvalitete usluge je posjedovanje certifikata ISO 9001 kojeg s ponosom ističemo.

DSC_0244 DSC_0250DSC_0243DSC_0246

ADRIATIC DENT zapošljava stručni kadar od ukupno 12 zaposlenih, od kojih ističemo specijaliste maksilofacijalne kirurgije, oralne kirurgije, ortodoncije i protetike. Svi specijalisti imaju preko 15 godina radnog iskustva. Klinika je licencirana za stručnu edukaciju doktora dentalne medicine.

Svjesni činjenice da je lojalan pacijent ujedno naša najveća nagrada ali i najveća odgovornost, nastojimo kontinuirano pružati vrhunsku uslugu na savjestan, odgovoran i profesionalan način, uzimajući u obzir da svaki pacijent zaslužuje i treba individualni pristup.

DSC_0253DSC_0252