Check My Brain

Osnovne informacije

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak - petak: 09:00-20:00

Popust

 • Gotovina: 20%
 • Kartice: 20%

O partneru

Omnion Research International provodi istraživanja na području neuroregeneracije, neurorestauracije i biotehnologije, organiziranja sastanaka, seminara, tečajeva i lekcija iz navedenih područja, promotivnih aktivnosti i zastupanja stranih tvrtki. Koristimo napredne istraživačke tehnike i tehnologije u našem Biomedicinskom Istraživačkom Laboratoriju s kojima zatim istražujemo znanstvene hipoteze. Naše istraživanje velikodušno podupire financiranje od strane vlade i brojni inozemnih i domaćih zaklada.

Posjetite našu web stranicu: www.omnion-research.com

CHECK MY BRAIN TEST: (Posjetite našu web stranicu:  www.check-my-brain.com)

Većina bolesti mozga se otkrije prekasno za uspješno liječenje!

Demencija, jedan od najčešćih medicinskih problema modernog društva se otkrije kada pojedinac ili članovi obitelji primijete značajne promjene u ponašanju i sposobnostima osobe. Kada se bolest otkrije u toj fazi – kada su simptomi očigledni – više od 50% stanica mozga je već zahvaćeno bolešću!

Prekasno otkrivanje bolesti čini liječenje neuspješnim!

Kako demencija djeluje na Vas i ljude koje volite …

 • Alzheimerova bolest je najčešći uzrok demencije, a obilježena je gubitkom pamćenja i postepenim pogoršanjem sposobnosti za obavljanje svakodnevnih funkcija. Nažalost, ne gubi se samo mogućnost pamćenja – ljudi koji boluju od Alzheimerove bolesti gube sposobnost planiranja i izvršavanja svakodnevnih obaveza, sposobnost samostalnog oblačenja, uključivanja / isključivanja svjetla ili televizora, zaključavanja vrata itd.
 • Osobe oboljele od Alzheimerove bolesti u potpunosti ovise o obitelji i medicinskoj skrbi, 24 sata na dan.
 • Alzheimerova bolest uzrokuje 60 do 80% slučajeva demencije, a iako je češća kod osoba starijih od 65 godina, pojavljuje se u bilo kojoj životnoj dobi. Alzheimerova bolest može zahvatiti i Vas!

Jedina mogućnost da usporite, zaustavite ili izliječite simptome demencije jest da je otkrijete na vrijeme!
Check My Brain je jedini test trenutno dostupan na tržištu koji može prepoznati znakove razvoja bolesti mozga na vrijeme!

Kako se testirati?

Check My Brain je najbrži i najlakši test na svijetu koji zahtjeva samo 20 dlaka i 20 sekundi Vašeg vremena!
Najmodernijom tehnologijom matičnih stanica pretvorit ćemo stanice vaše kose u stanice vašeg mozga. Tako dobivene stanice nam zatim omogućuju otkrivanje najranijih znakova potencijalne bolesti.

Check My Brain test koji ćete dobiti na kućnu adresu se sastoji od bočice napunjene transportnim medijem, omotnice i uputa. Slijedite upute:

 1. Iščupajte dlaku kose iz vlasišta.
 2. Umetnite dlaku u bočicu (korijen dlake treba biti usmjeren prema dnu, a vrh kose prema gore).
 3. Ponovite postupak dok u bočici nemate najmanje 20 dlaka.
 4. Odrežite gornji dio dlaka ako vire izvan bočice.
 5. Zatvorite bočicu zavrtanjem čepa.
 6. U roku 24 sata nam pošaljite bočicu s vašim dlakama.

Nakon najviše 8 tjedana, ovisno o brzini rasta vaših stanica, dobit ćete dva dokumenta.

U prvom dokumentu se nalaze rezultati testa s detaljnim medicinskim objašnjenjem postoji li nakupljanje štetnih molekula i koji je Vaš trenutni rizik oboljevanja od demencije. Ako ga naručite, drugi dokument sadrži precizne personalizirane upute koje terapijske postupke eventualno trebate poduzeti kako bi se usporio, zaustavio ili izliječio patološki proces u stanicama vašeg mozga.

Check My Brain Vam daje moć da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem!