" /> Ordinacija dentalne medicine Antonio Pavlović - Modus Health Card

Ordinacija dentalne medicine Antonio Pavlović

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: Po dogovoru

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 10%

O partneru

Ordinacija je smještena u zapadnom dijelu grada Zagreba, u naselju Prečko. Ordinacija ima osiguran parking i pristup za invalide. U ugodnom ambijentu ordinacije pacijentima je dostupna kompletna usluga po najsuvremenijim standardima moderne stomatolgije.

Suradnja sa specijalistima parodontologije, oralne kirurgije i ortodoncije, najnovije tehnologije i materijali te individualan pristup pacijentu omogućuju nam postizanje zavidnih rezultata.

Posebice naglašavamo individualan pristup i timski rad kao najbolji i najstručniji način pružanja liječničkih usluga. Educiramo se na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim kongresima i seminarima.

Današnji tempo zahtijeva brzu i kvalitetnu uslugu, a ujedno i bezbolnu. Kod nas čekanja nema, a sve to možete dobiti po izrazito prihvatljivim cijenama. Oralno zdravlje nije samo pitanje estetike, već je važno za očuvanje zdravlja viagra samples drugih organskih sustava u tijelu. Zdravi i lijepi zubi pridonose Vašem općem zdravlju, daju ljepotu Vašem licu i podižu Vam samopouzdanje.

Darujte svom licu blistav osmijeh, a organizmu dobro zdravlje. Mi svojim znanjem i pristupom pridonosimo, a brojni zadovoljni pacijenti i njihov osmijeh dobar su razlog da nas i Vi posjetite.