" /> Ordinacija dentalne medicine mr.sci.dr. Renata Poropat-Pavičić dr.med.dent. - Modus Health Card

Ordinacija dentalne medicine mr.sci.dr. Renata Poropat-Pavičić dr.med.dent.

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak: 13:00- 20:30
  • Utorak: 07:00 - 14:30
  • Srijeda: 07:00 - 14:30
  • Četvrtak: 13:00- 20:30
  • Petak: 07:00 - 14:30

Popust

  • Gotovina: 10 %
  • Kartice: -

O partneru

  mr.sci.dr. Renata Poropat-Pavičić dr.med.dent.

 

Za Vas

 

–  Blistav , zdrav osmijeh …

–  Nepokolebljivo samopouzdanje

–  Nezaboravan prvi dojam …

Ordinacija je  opremljena svim potrebnim terapijskim i dijagnostičkim aparatima koji nam omogućuju i olakšavaju brzu i laku dijagnostiku, uz koje se postižu ugodni, brži i kvalitetni terapijski rezultati. Briga za pacijenta iskazana je u našem svakodnevnom radu jer volimo to što radimo i najveći  nam je uspijeh zadovoljstvo svih naših pacijenata. Stručnost je prepoznata od velikog broja naših pacijenata i kao takvi smo cijenjeni u svojoj djelatnosti.

Poseban naglasak u radu naše ordinacije  stavljen je na  izgradnji povjerenja naših pacjenata, što je ključno za uspješnu provedbu tretmana. Za pacijente koji se susreću sa dentalnom fobijom, strahom ili tjeskobom, naš tim nudi široki raspon modernih metoda liječenja i pristupa.

Slikovni rezultat za fiume-dentista.com

Danšnji tempo života utječe na zdravlje  usne šupljine i izgled zuba. Brza prehrana, slatka pića te loše i štetne navike, ostavljaju posljedice na stanje usne šupljine. Dobra oralna higijena biti će najvažniji pokazatelj dobrog općeg zdravlja i značajno pridonosi ugodnoj vanjštini.

 

Dentalna protetika je područje dentalne medicine za morfološku i funkcionalnu rehabilitaciju, estetiku i fonetiku , zamjenjujući izgubljene zube umjetnim.

Upotreba ozona , Nobel implantata , Fad – a, ortodontskih aparata  svakodnevna je.

 

Vaš ten, oblik lica, struktura kostiju, oblik usana, linija osmijeha i osobnost, su sve osobine koje nam pomažu odabrati odgovarajući dizajn za Vaš osmijeh kojim želimo naglasiti Vašu prirodnu ljepotu.