" /> PerioDent - Zagreb - Modus Health Card

PerioDent – Zagreb

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: po dogovoru
  • Subota: po dogovoru
  • Nedjelja: po dogovoru

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 10%

O partneru

Centar za parodontologiju Periodent iz Zagreba osnovan je na znanju i obiteljskoj tradiciji koja se proteže kroz sedam desetljeća. Kako bi pacijentu pružili svu moguću brigu o zdravlju, stomatološke usluge upotpunjene su uslugama iz područja specijalistike-paradontologije.

Naša stomatološka ordinacija koristi najsuvremenije dijagnostičke metode za određivanje bezbolne, precizne i brze dijagnoze uz pomoć najmodernije tehnologije iz područja parodontologije, implatonlogije, protetike i stomatologije. Dijagnostika je bitan korak pri određivanju odgovarajuće terapije i medicinskog zahvata. Rezultati testova i snimke zuba i čeljusti omogućuju nam detaljan uvid i analizu anatomskih osobitosti zuba, dijagnostiku paradontalške bolesti, stanje kosti i sinusa prije implantoloških zahvata kao i stanje propadanja kosti uslijed paradontitisa.

Strah od stomatološkog zahvata u našoj je zubnoj ordinaciji u Zagrebu nepoznat, pogotovo u djece koja nas uvijek rado posjećuju sama, ali i u pratnji svoje obitelji. Iskustvo u radu, obiteljska tradicija koja se nastavlja u trećoj generaciji i mlade ambiciozne snage, zalog su kvalitete i uspješnosti rada.