" /> Poliklinika Đanić Hadžibegović - Modus Health Card

Poliklinika Đanić Hadžibegović

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak: po dogovoru
  • Utorak: 16:00-20:00 ili po dogovoru
  • Srijeda: 17:00-19:00 ili po dogovoru
  • Četvrtak: po dogovoru
  • Petak: po dogovoru
  • Subota: po dogovoru

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: -

O partneru

Želite li novi pristup Vašem zdravlju i bolesti upoznajte naš vrhunski tim priznatih stručnjaka i educiranog osoblja posvećenog pacijentu.

Poliklinika “Đanić” započela je s radom 2010. godine kao privatna poliklinika za specijalističko-konzilijarnu medicinsku dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju bolesti glave i vrata.
Cilj osnivanja poliklinike bila je želja za formiranjem tima vrhunskih stručnjaka i zdravstvenih profesionalaca koji će odgovoriti na potrebe modernog pristupa zdravlju i bolesti.

U ovoj medicinskoj ustanovi obavljaju se preventivni, dijagnostički i terapijski postupci bolesti uha, nosa i paranazalnih sinusa, usne šupljine i grla, vrata i hrkanja, rehabilitaciju i edukacija sluha i slušanja, glasa i govora kod djece i odraslih.

U ugodnom okruženju prostora koji zadovoljava visoke kriterije pružanja zdravstvene usluge na raspolaganju je najsuvremenija dijagnostička, terapijska i rehabilitacijska oprema. Zdravstveni djelatnici poliklinike kontinuirano se usavršavanju i sudjeluju u edukaciji studenata, postdiplomskoj nastavi i znanstvenim projektima iz područja glave i vrata.

Poliklinika surađuje s vrhunskom stručnjacima iz zemlje i inozemstva te organizira dodatne preglede, obrade i liječenja u najkvalitetnijim zdravstvenim ustanovama.

Patite li od nesanice i glavobolja, konstantno ste umorni ili glasno hrčete ?

Ispunite upitnik i saznajte patite li od Sleep Apnea (poremećaji u spavanju)

Opstruktivna apneja (OSA) u spavanju čest je i često neprepoznan medicinski problem. Povezana je s brojnim kroničnim bolestima i stanjima kao što su hipertenzija, koronarna bolest, srčane aritmije, moždani udar, kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB), pretilost, metabolički sindrom, šećerna bolest, gastroezofagealna refluksna bolest (GERB).2 OSA utječe na nastanak i na razvoj već postojećih kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih bolesti te time pridonosi ukupnom porastu morbiditeta i mortaliteta.

SIMPTOMI

Razlikujemo noćne i dnevne simptome i znakove opstruktivne apneje u spavanju. Noćni simptomi su: glasno i/ili isprekidano hrkanje, osvjedočeni (od strane partnera u postelji) prestanci disanja, česta i nagla buđenja s osjećajem pomanjkanja zraka, nesanica, noćne more ili nemir. Dnevni simptomi nastaju kao posljedica poremećena spavanja, a čine ih jutarnje glavobolje, prekomjerna pospanost, manjak koncentracije, promjene u ponašanju, seksualna disfunkcija.

Prof.dr.sc. DAVORIN ĐANIĆ, dr. med. jedan je od rijetkih stručnjaka u svijetu koji poremećaj u spavanju (Sleep Apnea) trajno rješavaju operativnih zahvatom. Ispunite upitnik, saznajte patite li od Sleep Apnee te se naručite na dijagnostićki pregled i ostvarite popust od 10% preko aplikacije Modus Health Card-a.