" /> Poliklinika Drinković - Modus Health Card

Poliklinika Drinković

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00-20:00

Popust

  • Gotovina: 20%- radiološke usluge i 10% na usluge specijalista
  • Kartice: 20%- radiološke usluge i 10% na usluge specijalista

O partneru

SPECIFIKACIJA POPUSTA:

-20% popusta na sve radiološke usluge

-10% popusta na medicinske usluge specijalista

Poliklinika Drinković je jedna od najstarijih privatna poliklinika s tradicijom izvrsnosti koju je 1988. godine osnovao prof.dr.sc. Ivan Drinković, koji je i danas ravnatelj i jedan od vodećih liječnika Poliklinike sa šest specijalnosti iz područja medicine.

Od prve godine svog postojanja jedan od glavnih ciljeva naše poliklinike je osigurati najbolju medicinsku skrb za svakog pacijenta jer Vaše zdravlje naš je prioritet. Također nastojimo pružiti najvišu kvalitetu medicinskih usluga i postići najbolje rezultate koristeći novitete u medicini i medicinskoj tehnologiji jer oni su s našim znanjem nerazdvojni dio našeg posla. Jedan od ciljeva je potaknuti nadu, pridonijeti zdravlju kao i pridržavati se najviših standarda profesionalizma, etike i osobne odgovornosti.

Liječnici i suradnici Poliklinike Drinković su poznati i priznati profesori, primarijusi i stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području njihove specijalnosti. Autori su mnogih znanstvenih članaka i istraživanja te su aktivni sudionici međunarodnih kao i domaćih kontinuiranih stručnih usavršavanja i znanstvenih simpozija.

DJELATNOSTI POLIKLINIKE:

Dijagnostika bolesti dojke
Radiologija
Interna medicina
Dermatologija
Fizikalna medicina i rehabilitacija
Ginekologija i porodništvo
Preventivni sistemski pregledi