" /> Poliklinika Eljuga - Modus Health Card

Poliklinika Eljuga

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00

Popust

  • Gotovina: 15% - 30%
  • Kartice: -

O partneru

POPUSTI!

Popust od 15% odnosi se za kompletan ginekološki pregled s ultrazvukom i Papa testom u ginekološkoj ordinaciji: dr. Nataše Mihelčić Labure, dr. Renate Sabljak Obrad i prof.dr. Gorana Grubišića, a 30% u ginekološkoj ordinaciji dr.Jadranke Belan Žuklić.

Popust od 15% u onkološkoj ordinaciji dr. Ilone Sušac za pregled i ultrazvuk dojki.

Odstranjivanje madeža- radiovalovima ili kirurški -20%
Aplikacija filera hijaluronske kiseline ( Restylane,Juvederm,Emervel lip) -20%

 

 

Poliklinika “Eljuga” zbog pacijenata koji nam sve češće dolaze iz udaljenijih mjesta i inozemstva uvodi jednu radnu subotu u mjesecu.

Na web stranici www.poliklinika-eljuga.hr  će uvijek na vrijeme biti objavljeno koja subota.

Zahvaljujući ustrajnom radu naših djelatnika, njihovu znanju i dugogodišnjem iskustvu, Poliklinika Eljuga uspješno djeluje i razvija se već punih 20 godina.

Godine 1994. Polikliniku su utemeljili supružnici i liječnici Ljerka i Damir Eljuga. Poliklinika je smještena u sjevernom dijelu Zagreba, na Bukovačkoj cesti, broj 121, nedaleko od Maksimirskog perivoja i Kliničkog bolničkog centra Zagreb na Rebru.

Osnovana je s ciljem da se na jednome mjestu objedine stručno znanje i iskustvo te da se uz najsuvremeniju opremu pruži ženama mogućnost da bez dugog čekanja, u ugodnom ambijentu i uz ljubazno osoblje obave brzo i kvalitetno cjelovit ginekološki pregled i pregled dojki. Najjači poticaj razvoja i napretka Poliklinike su naše pacijentice, koje nam se obraćaju s povjerenjem, a osluškujući njihove potrebe s vremenom smo proširili djelatnost Poliklinike.