Poliklinika K-Centar

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 07:30-17:30

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 10%

O partneru

Tim Prof.dr.sc. Dalibora Krpana, jednog od vodećih svjetskih stručnjaka za osteoporozu i skeletne bolesti u suradnji s uglednim svjetskim zdravstvenim ustanovama pomoći će Vam da riješite problem i sačuvate zdravlje.

Prof.dr.sc. Dalibor Krpan je predsjednik Međunarodne fondacije za koštano-mišićne bolesti i jedan od pokretača novog koncepta u pristupu koštano-zglobnih bolest, temeljenog na personaliziranom pristupu svakom pacijentu i integrativnom liječenju koštano-zglobnog sustava kao cjeline primjenom najnovijih tehnologija i metoda.

 

 

 

 

 

Poliklinika K-centar osnovana je s ciljem da se građanima omogući vrhunska zdravstvena usluga u liječenju i prevenciji kroničnih bolesti ( osteoporoze, osteoartritisa, kroničnih srčanih bolesti, proširenih vena i hemoroida) na jedenom mjestu, uz primjenu najnovijih medicinskih metoda i timski rad stručnjaka različitih specijalnosti te time ispuni praznina u zdravstvenom sustavu.

Poliklinika K-centar prvi je centar u Hrvatskoj specijaliziran za kronične koštano-zglobne bolesti u kojem se provodi najsuvremeniji „integralni“ koncept liječenja temeljen na osobnim specifičnostima svakog pojedinog pacijenta i timskom radu iskusnih stručnjaka različitih specijalnosti. Budući da se ljudi genetski razlikuju, različito će reagirati na faktore rizika, bolest i liječenje. Zbog toga je, posebice u slučaju kroničnih bolesti, nužno liječiti bolesnika, a ne bolest. To je ujedno najbolji način da se izbjegnu nepotrebne dijagnostičke pretrage i štetne posljedice dugotrajnog liječenja koje je u slučaju kroničnih bolesti potrebno.

Dođite u Polikliniku K-centar jednostavno s pitanjem: Što bih trebao ili trebala činiti za svoje zdravlje?

U Poliklinici se posebno njeguju preventivni programi kao što je jedinstveni program tjelovježbe namijenjen jačanju kostiju „Tae do“, genska dijagnostika te MBST ( terapijska nuklearna magnetska rezonanca ).

 

MBST – terapijska nuklearna magnetska rezonanca

Bolovi u leđima, kostima i zglobovima, artroza,  osteoporoza ili osteopenija?
Sačuvajte normalnu pokretljivost te spriječite komplikacije poput kroničnih bolova, invaliditeta i prijeloma!
Spriječite osteoporozu i artrozu, sačuvajte se teških lomova kostiju i regenerirajte hrskavicu!

Poliklinika K-centar je glavni regionalni centar za MBST – terapijsku nuklearnu magnetsku rezonancu,  koja koristi dobro poznatu tehnologiju u liječenju osteoartritisa, osteoporoze, ozljeda tetiva, mišića i ligamenata. To je znanstveno potvrđena metoda iz Njemačke koja potiče obnavljanje hrskavice i kostiju, bez rizika po zdravlje, a njenom pravovremenom primjenom može se u potpunosti sačuvati zdravlje skeleta i normalna pokretljivost te izbjeći komplikacije.

 

UGS metoda Dr. Galilija

Proširene vene stvaraju bol, nelagodu i rizik su nastanka ozbiljnih komplikacija.
U suradnji sa Dr. Galiliem iz Izraela – prvim svjetskim stručnjakom za liječenje proširenih vena, riješavamo i najteže slučajeve!

TRAJNO RIJEŠITE SVOJ PROBLEM PROŠIRENIH VENA U 15 MINUTA, BEZ BOLI, BEZ ŠAVOVA I ZAVOJA, BEZ ČEKANJA –

Poliklinika K-centar je jedina ustanova u regiji koja provodi liječenje venske insuficijencije i proširenih vena po UGS metodi Dr. Galilija. Liječenje se provodi u suradnji sa samim  Dr. Galilijem, vodećim svjetskim stručnjakom iz Izraela koji je uveo ovu metodu prije 20 godine i koji je do sada učinio preko 200.000 zahvata.
Metoda je bezbolna, pa nema potrebe za anestezijom, traje svega nekoliko minuta,  nakon zahvata nema potrebe za bolovanjem ili nekim ograničenjima. To je jedina metoda kojom se trajno mogu riješiti svi slučajevi od onih blagih do najtežih s otvorenim ranama. Ponekad je potrebno učiniti više od jednog zahvata, no u velike većine, trajni učinak se postiže s maksimalno tri zahvata.

SVIM KORISNICIMA MODUS HEALTH KARTICA ODOBRAVAMO 20 % POPUSTA NA GOTOVINSKA I 10 % POPUSTA NA PLAĆANJA KARTICAMA ZA MBST – terapijsku nuklearnu magnetsku rezonancu i UGS metodu Dr. Galilija.

Tim vrhunskih stručnjaka dat će Vam jasne odgovore, temeljem ciljane dijagnostike koju možete učiniti odmah i na istom mjestu.

Ponosni smo na svoj prepoznati princip rada u kojem se u središtu fokusa nalazi pacijent, a ne bolest, te se prema potrebama svakog pojedinca planiraju pregledi i liječenje i to tako da se pruži kompletna i integralna zdravstvena skrb s ciljem liječenja i prevencije kroničnih bolesti. Naš je program namijenjen svim građanima, ne samo onima koji osjećaju tegobe, jer prevenciju treba započeti puno prije nego se problemi jave.

Naučit ćemo Vas kako provoditi mjere prevencije kako bi sačuvali svoje zdravlje te provesti liječenje ukoliko je potrebno.