" /> Poliklinika Regenius - Modus Health Card

Poliklinika Regenius

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 09:00-20:00
  • Subota: 09:00-14:00

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 5%

O partneru

Poliklinika REGENIUS je novootvorena moderna poliklinika sa sjedištem u Zagrebu koja nudi usluge iz područja dentalne medicine, estetske kirurgije, regenerativne medicine i ortopedije. Okupljeni kadar čine poznati i provjereni stručnjaci sa velikim i bogatim radnim iskustvom.

Centar se oduvijek razlikovao od ostalih poliklinika po tome što koristi napredne regenerativne tehnologije kojima dolazi do vrhunskih rezultata na području kozmetičkih zahvata te plastične, regenerativne i rekonstrukcijske kirurgije.

Upravo je od strane naših stručnjaka 2011. godine prvi put u Hrvatskoj izvedena operacija povećanja grudi s pomoću matičnih stanica iz masnog tkiva. Nakon toga, zahvati sa matičnim stanicama postaju naša dnevna rutina te s ponosom možemo reći da smo začetnici ali i lideri u regenerativnoj medicini na području zemalja bivše Jugoslavije.

Treba spomenuti da poliklinika REGENIUS posjeduje suvremenu tehnologiju kao što je aparat američke kompanije Cytori Therapeutics bez kojeg ne bi bilo moguće izvoditi ovakve vrste zahvata te surađuje sa japanskim Medicinskim fakultetom Sveuličišta u Nagasakiju, koji je među vodećima u svijetu na polju regenerativne medicine i istraživanja matičnih stanica

Osim na domaćem tržištu, poliklinika REGENIUS nudi svoje usluge i na stranim tržištima, osobito talijanskom. U skladu s tim svojim pacijentima nudimo cjelokupan paket usluga; od vrhunskog dentalnog ili estetskog tretmana do prijevoza i smještaja.