Poliklinika Smile

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak: 08:00 - 20:00
  • Utorak: 08:00 - 15:00
  • Srijeda: 08:00 - 15:00
  • Četvrtak: 08:00 - 15:00
  • Petak: 08:00 - 15:00
  • Subota: 08:00 - 15:00

Popust

  • Gotovina: 20%
  • Kartice: 20%

O partneru


Poliklinika Smile – vaša zubna ordinacija za sve zahvate

Zubna ordinacija i stomatološka klinika Smile rezultat je vizije jednog čovjeka. Nepopustljiv po pitanju kompetencija, kvalitete, poštenja, radne etike i poslovanja uopće, ali i vrlo prijateljski, normalan, prirodan i pristupačan u odnosima s pacijentima. Svi smo mi prije svega ljudi, a zatim liječnici, inženjeri, učitelji, radnici ili pekari.

Doktor Slovša vrlo je zahtjevan, isključiv i strog kada su posao i struka u pitanju, no istovremeno vrlo normalan, tolerantan, ljubazan i pun životne radosti. Možemo sa sigurnošću i bez lažne skromnosti tvrditi da je Poliklinika Smile zasigurno jedna od najkvalitetnijih i najstručnijih klinika za stomatologiju, ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire.

Dr.sc . MOM implantology M.sc. DARKO SLOVŠA dr.med. dent.
Saznajte više

 

Jedna od najboljih klinika specijalizirana za zubnu implantologiju

Možemo tvrditi da smo među najboljim klinikama specijaliziranim za implantologiju, oralnu kirurgijui liječenje peri-implantitisa, zahvaljujući strogom poštivanju najviših standarda i propisa.

Zaista mislimo i tretiramo ljude kao pojedince koji puno očekuju, koji imaju svoje strahove, koji žele najviše i najbolje za svoj novac i koji na kraju krajeva imaju slobodu izbora i odlučili su platiti uslugu za koju očekuju da bude na vrhunskom nivou, popraćena kompletnom dokumetacijom, uputama, jamstvima, obavljenu poštujući sva pravila struke i etičke norme, bez skrivenih troškova i kompromisa ali pored svega, uz pošteni omjer cijene i kvalitete pruženih usluga.

Stomatološka klinika Opatija


Potrebna vam je kvalitetna zubna ordinacija u Opatiji? Provjerite zašto je naša stomatološka klinika među 1% najboljih na svijetu.

 

Njegujemo i potičemo vrlo prisan i otvoren odnos sa pacijentima jer na kraju krajeva, nitko ne voli odlazak liječniku a zubari su tu posebno omraženi. Svjesni smo i svakako imamo uvijek na pameti da ljudi koji dolaze u Smile imaju svoje strahove, moguće neugodna iskustva u prošlosti ili pak u djetinjstu, predrasude i otpor uzrokovan vlastitim iskustvima ili iskustvima familije, prijatelja i poznanika.

Upravo zato sve prijedloge terapija u konzultacijama pojasnimo pacijentima na njima razumljiv i jednostavan način, uz objašnjenje panoramskih ili 3D snimaka, na kojima pokažemo i objasnimo iz kojeg razloga predlažemo određene zahvate koji u konačnici na kvalitetan način dugoročno