" /> Poliklinika Svečnjak - Modus Health Card

Poliklinika Svečnjak

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 19:00

Popust

  • Gotovina: 20%
  • Kartice: 10%

O partneru

Nešto Vas muči – glavobolja, vrtoglavica, tlak, probadanje u prsima, bolovi u trbuhu ili leđima, osjećate neuobičajeni umor, znojite se bez vidljivog povoda – moguće simptome mogli bismo nabrajati dugo, ali jedno im je zajedničko: ne znate što Vam je…

Ali zato mi možemo otkriti o čemu se radi! Naše će Vas sestre i liječnici strpljivo saslušati, savjetovati i naručiti na odgovarajući pregled kako bi utvrdili uzrok Vaših problema. Nakon pregleda ćemo Vam razumljivim jezikom objasniti koja je dijagnoza, što je potrebno dalje učiniti i gdje možete nastaviti liječnje. Izbjeći ćete nepotrebne pretrage i suvišne lijekove.

Da, mi smo privatna poliklinika i naše usluge imaju svoju cijenu, ali uvjerit ćete se da ona nije visoka, a za uzvrat dobit ćete tretman koji zlata vrijedi. Poliklinika Svečnjak je osnovana 1997. godine. Mi smo mala privatna poliklinika, a svi naši djelatnici imaju veliko srce. Iza nas je gotovo 20 godina brige o zdravlju i zadovoljstva u radu. S ponosom možemo reći da je cijelo to razdoblje obilježeno iznimnim odnosom s našim pacijentima kojima se uvijek posvećujemo s potpunom predanošću, a oni nam uzvraćaju dugogodišnjom vjernošću i povjerenjem koje nam iznova iskazuju.

Pridružite se i Vi našoj zadovoljnoj zajednici!

Zovite nas, pišite nam ili nas posjetite u prolazu.

Naše radno vrijeme je svaki dan od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati.

Upoznati nas možete na web adresi www.poliklinikasvecnjak.com

Što nas veseli osim medicine provjerite našem Facebook profilu https://www.facebook.com/PoliklinikaSvecnjak?ref=hl

S poštovanjem,

Melita Mesarić Bačić, dr.med., MBA

Voditeljica Poliklinike

Miroslav Svećnjak
Ravnatelj Poliklinike

Popust se ne odnosi na pakete usluga u čije je cijenu popust već uključen niti na laboratorijske pretrage.