" /> Privatna ordinacija dentalne medicine Jurica Hodak, dr.dent.med. - Modus Health Card

Privatna ordinacija dentalne medicine Jurica Hodak, dr.dent.med.

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: po dogovoru
  • Subota: po dogovoru
  • Nedjelja: po dogovoru

Popust

  • Gotovina: 15%
  • Kartice: 5%

O partneru

Jeste li ikada poželjeli da Vam posjet stomatologu bude brz, bezbolan i u biti ugodan? I da Vam neposrednost, stručnost i pedantnost stomatologa ulijeva veliko povjerenje? Svi želimo imati zdrave zube i lijep osmijeh, a upravo Vam to, uz vrhunsku stomatološku uslugu pruža stomatološka ordinacija Jurica Hodak . Našim pacijentima želimo pružiti najbolje od stomatologije, od najkvalitetnije usluge, vrhunske tehničke i tehnološke aparate do profesionalnog stomatološkog tima. Jednostavno želimo da nam pacijenti budu zadovoljni i sretni te je stoga čitavo osoblje stomatološke ordinacije Jurica Hodak posvećeno vrhunskoj stomatološkoj usluzi s posebnim naglaskom na opću i estetsku stomatologiju. Na čelu stomatološke ordinacije nalazi se doktor dentalne medicine Jurica Hodak.

stomatološka ordinacija rijeka

Naše stomatološke usluge su raznolike od implantologije, paradontologije i protetike, restorativne stomatologije pa sve do jednostavnih zahvata u estetskoj stomatologiji. Vaš posjet stomatologu može biti potpuno bezbolan uz pomoć anestezije koja garantira bezbolnost zahvata. Osim navedenog, ordinacija je opskrbljena RVG aparatom koji omogućuje trenutačno digitalno slikanje zubi.
Sve najsuvremenije i najzahtjevnije stomatološke usluge dobivate na jednom mjestu.

stomatolog rijeka

Osim svih dostignuća najmodernije stomatologije, stomatološka ordinacija Jurica Hodak nudi vam boravak u modernom ambijentu opuštene atmosfere gdje su zadovoljni pacijenti s lijepim osmijehom naše najveće zadovoljstvo.

Dođite u ordinaciju doktora dentalne medicine Jurica Hodak u Rijeci i uvjerite se da odlazak zubaru ne mora biti bolno i neugodno iskustvo. Iz stomatološke ordinacije Jurica Hodak sigurno ćete izaći sretni i zadovoljni te sa zdravim osmijehom.

Na svaku našu uslugu nudimo dugogodišnju garanciju uz povoljne cijene.