Salona Dental

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:30

Popust

  • Gotovina: 15% na All On 4 metodu, 10% na implantologiju i krunice
  • Kartice: 10% na All On 4 metodu , 5% na implantologiju i krunice

O partneru

Specijalni popust na ALL ON 4 ™ metodu za korisnike Modus Health Card-a :

Salona Dental za korisnike Modus Health Carda nudi specijalni popust na ALL ON 4 ™ metodu izrade zubnog mosta po cijeni od 39.950,00 kuna umjesto 47.000,00 kuna.

ALL ON 4 ™ idealna je tehnika izrade zubnog mosta za sve pacijente koji su iz nekog razloga nizom godina izgubili svoje zube ili dio zubi u gornjoj ili donjoj čeljusti ili  imaju zube koji su predviđeni za vađenje zbog stanja u kojem se nalaze. Isto tako najbolje je rješenje kod ljudi koji imaju malu količinu koštane baze koja je potrebna kako bi se ugradili implantati, a nisu idealni kandidati za klasičnu protetsku implantologiju.

Metoda ALL ON 4 ™ budućnost je implantologije, zasigurno vodeće revolucionarno rješenje u posljednih 50 godina. Zaboravite zubne proteze, klimanje stranog tijela u Vašoj čeljusti, nadražene desni, specijalne metode održavanja i mnoge druge poteškoće s kojima ste se dosada susretali.

 

VIŠE O PARTNERU:

Salona Dental je stomatološka poliklinika sa sjedištem u Solinu, koja na jednom mjestu objedinjuje sve stomatološke usluge. Ne trebate ići na više mjesta kako biste napravili dijagnostički snimak, specijalistički pregled ili operativni zahvat, sve to možete obaviti kod nas!

1 (1)  NOVICA_1066 IMG_0656

Naš mnogobrojni tim čini 11 doktora dentalne medicine, dentalne asistente, administratore i dentalne tehničare. Među našim doktorima su specijalisti oralne kirurgije, stomatološke protetike i ortodoncije. U sklopu klinike nalazi se 10 moderno opremljenih ordinacija, dijagnostika i zubotehnički laboratorij, što je velika prednost kod izrade protetskih radova.

NOVICA_2003 IMG_0642 IMG_0644

Zadovoljstvo pacijenta na prvom nam je mjestu, stoga se trudimo svakome od njih ispuniti želje kada je osmijeh u pitanju. Naše kvalificirano i stručno osoblje, uz najkvalitetnije materijale, jamče vam sigurno i bezbolno liječenje.

O nama najbolju sliku daju naši mnogobrojni zadovoljni pacijenti, postanite i Vi jedan od njih!

Individualan pristup, pažnja i vrijeme koje poklanjamo svakom pacijentu kako bismo postigli željeni rezultat, osnova je na kojoj se temelji rad u našoj poliklinici.