" /> Ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent. - Modus Health Card

Ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr.med.dent.

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak: 12:00 - 20:00
  • Utorak: 12:00 - 20:00
  • Srijeda: 8:00 - 16:00
  • Četvrtak: 12:00 - 20:00
  • Petak: 8:00 - 16:00

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: -

O partneru

Popust od 10% odnosi se na sve osim protetiku i implantologiju!

Privatnu ordinaciju „Dentist“, od njezina osnutka 1989. godine, vodili su Mladen Siber dr. med. dent. i spec. pedodoncije Dušica Siber dr.med. dent. Ordinacija „Dentist“ jedna je od prvih privatnih ordinacija u Osijeku, danas sa stažem od 27 godina, uspješno poslujući svo to vrijeme bez prekida.

S003

Josip Siber dr. med. dent. preuzeo je ordinaciju svojih roditelja 2013. godine, radeći paralelno s osnivačima i preuzimajući postupno njihove pacijente, navike, pristup, znanje, a napose vrhunsku uslužnost, zbog koje ordinacija već godinama u Osijeku slovi za ponajbolju privatnu dentalnu ordinaciju.

U ordinaciji se sustavno koriste samo vrhunski materijali i prate najsuvremeniji trednovi u stomatologiji, kako s tehnologijom, tako i materijalima, tehnikama …

Konstantnim ulaganjem u znanje u inozemstvu i Hrvatskoj, kao i tehnologiju, ordinacija dentalne medicine Josip Siber, dr. med. dent. pruža vrhunsku uslugu i najsuvremeniji pristup pacijentu. U ordinaciji se pružaju usluge s područja estetske, restorativne i dječje dentalne medicine, implantologije i oralne kirurgije.

Josip Siber dr.med. dent. ima i TOP curaprox certifikat, te Vam može pružiti indivdualnu obuku u oralnoj higijeni. Također je kroz projekt ‘Zubić vile’ za vrijeme studija postao i edukator u otklanjanju straha od stomatologa, kod djece.