" /> Specijalna bolnica Arithera ll - Modus Health Card

Specijalna bolnica Arithera ll

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00

Popust

  • Gotovina: 10% - 15%
  • Kartice: -

O partneru

Popust od 15% odnosi se na sve usluge osim operativnih zahvata, a popust od 10% se odnosi na sve operativne zahvate osim operacije skolioze (popusti se odnose samo na gotovinsko plaćanje)

Medicinska usluga Specijalne bolnice za ortopediju, opću kirurgiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, internu medicinu, dermatologiju i venerologiju Arithera kvalitetom i stručnim kadrom konkurira najeminentnijim specijalnim bolnicama u Europi.

U moderno opremljenom prostoru Specijalne bolnice nudimo široki izbor medicinskih specijalizacija kao i tretmana za pomlađivanje i održavanje ljepote lica i tijela. Individualni pristup liječenju i apsolutna posvećenost potrebama pacijenata više od 15 godina naš su prioritet i ključ za prosperitet našeg poslovanja.

Iskustva korisnika usluga u Specijalnoj bolnici Arithera pokazatelj su našeg uspjeha. Nadahnjuje nas njihovo zadovoljstvo konačnim rezultatima liječenja i ishodima tretmana. Njihovo zadovoljstvo nama je poticaj. K tome stremi cjelokupni Aritherin medicinski tim od preko 70 vrhunski educiranih liječnika specijalista, fizioterapeuta i medicinskih sestara. Većina njih svoje je specijalizacije usavršavala u najeminentnijim svjetskim zdravstvenim centrima.

Multidisciplinaran pristup liječenju omogućiti će svakom našem pacijentu da na jednom mjestu riješi veliki broj zdravstvenih i estetskih tegoba te da se sa novim životnim elanom vrati svakodnevnim obvezama.

Prateći svjetske trendove, Arithera zauzima vodeću poziciju u specijalizacijama iz područja Fizikalne tarapije i rehabilitacije, bolesti kralježnice, Ortopedije, Flebologije, Proktologije, Estetske kirurgije, Opće i abdominalne kirurgije, Dentalne medicine, Dermatologije i venerologije i Interne medicine.