Videoreha – medicinska i sportska rehabilitacija

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 0 - 24
  • Subota: 0 - 24
  • Nedjelja: 0 - 24

Popust

  • Gotovina: 20%
  • Kartice: 20%

O partneru

Videoreha je portal koji donosi veliki iskorak u rehabilitaciji. Po prvi puta na jednom mjestu možete dobiti informaciju i vizualne upute što i kako činiti do potpunog oporavka od ozljede ili operacije.

Dovoljno je posjetiti portal, registrirati se, odabrati program za rehabilitaciju ovisno o ozljedi i krenuti sa rehabilitacijom.

Programi rehabilitacije:
Nudimo veliki broj gotovih programa za standardnu rehabilitaciju. Ako postoji specifičan problem kojeg nema na našem popisu dijagnoza slobodno nas kontaktiraj. Možemo pripremiti individualni program rehabilitacije za tvoje stanje i potrebu.

Prednosti rehabilitacije putem Videoreha programa:
– prihvatljiva cijena
– svakodnevna rehabilitacija pažljivo osmišljena na temelju iskustva fizioterapeuta, ortopeda i vas pacijenata koji prolazite kroz oporavak   nakon ozljede ili operacije.
– video materijali sa usmenim uputama izvrsna su pomoć u pravilnom izvođenju terapijskih postupaka i nude kompletnu podršku kroz cijeli program rehabilitacije
– Videoreha se prilagođava Vašem ekranu na laptopu, tabletu, desktopu, smart TV-u te samim time svoju rehabilitaciju možete odraditi u bilo kojem trenutku

Obratite nam se s povjerenjem!