" /> Villa Pačetina ***** - Modus Health Card

Villa Pačetina *****

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00
  • Subota: 08:00 - 20:00
  • Nedjelja: 08:00 - 20:00

Popust

  • Gotovina: 15%
  • Kartice: 5%

O partneru

Kuća za odmor Villa Pačetina je  kategorizirana sa pet zvijezdica (5*) jedina je takva u ovom dijelu Hrvatske. Villa je okružena prekrasnom prirodom, hortikulturno osmišljena, s velikim travnjakom, uređenim grmovima i stazama. Ovdje ćete naći mnogo načina kako zadovoljiti svoj sportski duh na svježem i čistom zraku. Okolina  nudi čitavu lepezu sportsko – rekreativnih aktivnosti, a područje je  poznato po lokacijama za jahanje, biciklizam, treking, lov i ribolov.

Villa „Pačetina“   prostire se na 25 000 m2 netaknute prirode.
Površine je 166.19 m2 podjeljenih na prizemlje i kat.
U prizemlju se nalaze kuhinja i blagavaonica, dnevni boravak, kupaonica,  te velika natkrivena terasa opremljena ležaljkama, namještajem za terasu i velikim roštiljem. Kat se sastoji od 3 spavaće sobe hodnika i kupaonice. Kompletna kuća je vrlo luksuzno opremljena i namještena (kamin na drva, podno grijanje u kupaonici na katu, sauna, hidro-masažna kada).

Villa Pačetina pruža gostima potpuni mir i privatnost, a može primiti 6 odraslih osoba i troje djece. Dobro došli na odmor s pet zvjezdica!

U blizini Ville nalaze se Krapinske Toplice i novo otvoreni vodeni park Aquae Vivae, mjesto koje  je zbog svojih prirodnih i ljekovitih voda poznato još od doba Rimskog Carstva, a termalni izvori u Krapinskim Toplicama po kvaliteti vode su među najboljima u Europi. Vodeni park Aquae Vivae svojojm ponudom jednistven je u Hrvatskoj i prepoznat je kao mjesto za idealan odmor za sve generacije!

Uz vodeni park Aquae Vivae, Krapinske Toplice poznate su i po Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju,  Akromionu – klinici za ortopediju i traumatologiju i Magdaleni-klinici za kardiovaskularne bolesti.