Vu Life centar

Osnovne informacije

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak: 12:30-20:00
  • Utorak: 07:00-14:30
  • Srijeda: 12:30-20:00
  • Četvrtak: 07:00-14:30
  • Petak: 07:00-14:30

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 5%

O partneru

Kada imate san koji sanjate godinama, sve što radite nekako se okreće u smjeru ostvarenja toga sna. I konačno, nakon više godina ulaganja i usavršavanja, naš san se ostvaruje.
Često u našem svakodnevnom životu zaboravljamo na one neke lijepe trenutke koji nam pružaju zadovoljstvo. I kada liječimo naše pacijente najčešće smo okrenuti ka izlječenju bolesti. A nešto zaboravimo. Zaboravimo život i kvalitetu koju život pruža.
Zdravlje je ne samo odsustvo bolesti nego i socijalno i psihičko blagostanje. Naš san i naša vizija je izgraditi centar u kojem ćemo Vam pružiti potpunu uslugu, dati vrijednost kvaliteti života. Ojačati samopouzdanje kako biste spremno krenuli dalje.
U proljeće 2018 godine smo osnovali VuLife d.o.o sa jednom željom. Biti u vrhu, i našim klijenticama i klijentima pružiti najbolje što mogu dobiti trenutno u svijetu.
VuLife d.o.o.je tvrtka u Vukovaru, gradu na istoku Hrvatske , možda daleko od metropole ali dovoljno blizu da je metropola u nama.
Izgrađujući prvo ginekološku ordinaciju koja će biti drugačija, u kojoj će se pacijentice osjećati ugodno, odlučili smo usavršavati naše usluge. I čim nam se ukazala prilika, nabavili smo tehnologiju koja u svijetu osvaja samo prestižne nagrade za svoje djelovanje u medicinskoj estetici.
Naša vizija jest ostvarenje sna. Razviti centar zdravstvenog turizma koji će pružiti usluge koje će našim klijenticama i klijentima pružiti vrhunsku uslugu, medicinske estetike, njege lica i tijela, a pri tome im omogućiti kompletnu turističku ponudu kako bi svoje vrijeme provedeno u našem gradu proveli što ugodnije i potpunije.
Kako bismo ostvarili našu viziju, naša misija je usavršavati se , pratiti razvoj medicinskih tehnologija i izgrađivati turističku ponudu.
I baš zato u našem gradu i u našem centru možete naći i dobiti usluge najmodernijih tehnologija medicinske estetike lica i tijela koje postoje jedino kod nas i u Zagrebu.
Exillis Elite i Protege Intima su prestižni uređaji koji su osvajali prve nagrade na sajmovima medicinske estetike u SAD-u i Velikoj Britaniji .
U našoj turističkoj ponudi trenutno nudimo apartmane Petros , domaćeg ugođaja, sa titulom Bike and Bed i Pet friendly.
Naša daljnja misija je razvijati naše usluge prateći potrebe i želje naših klijenata i postati vrhunski centar u istočnom dijelu Hrvatske .
Želimo da ovo bude naš način života, Vu Life centar- The way of life.