Alternativa za Vas
Alternativa logo

Alternativa za Vas

Ekipa Alternative za Vas d.o.o. svoje živote je posvetila edukaciji svih zainteresiranih o zdravom načinu života putem jednog od najčitanijih portala Hrvatske – alternative-za-vas.com, dok u Alternativa Webshopu nudi prirodne proizvode koji pomažu očuvanju zdravlja i dugovječnosti.

Na našem portalu, kojeg mjesečno posjeti više od milijun čitatelja, donosimo vam najnovije informacije o ljekovitom bilju, zdravoj prehrani, prirodnom liječenju, čišćenju organizma, izradi prirodne kozmetike, pripremi  zdrave hrane i mnogim drugim prirodnim temama.

U Alternativa Webshopu svim ljubiteljima zdrave prehrane nudimo više od 4000 prirodnih proizvoda – superhrane, dodataka prehrani, bio hrane, čajeva, ulja, prirodne kozmetike i drugih proizvoda čiju su kvalitetu prepoznali kupci iz cijelog svijeta.

Ponuda Alternativa Webshopa stalno se dopunjuje, a proizvode biramo na temelju visokih kriterija kvalitete i učinkovitosti na zdravlje.

U Alternativa Webshopu nudimo vam dostavu u sve zemlje svijeta kao i različite mogućnosti plaćanja. S ciljem unapređenja naših usluga i poboljšanja zadovoljstva kupaca, nudimo i mogućnost jednostavnog povrata ili zamjene proizvoda.

Ivana Kapistrana 15, 33000 Virovitica

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!