Čes dental centar

Čes dental centar

Duže od desetljeća svakodnevno u Dental centru Čes pacijentima osiguravamo zdrave i lijepe zube. Iz dana u dan inzistiramo na visokoj razini profesionalnosti, kvaliteti i individualnom pristupu. Stalo nam je da korisnici naše usluge ordinaciju napuste zadovoljni, a posebno volimo kada taj osjećaj eksponiraju kroz osmijeh.

Želimo nuditi najbolju uslugu te neprestano ulažemo u nove tehnologije i znanja. Zato danas pružamo brojne i razne usluge estetske i restaurativne dentalne medicine te implantologije i oralne kirurgije.

Nama je osmijeh posao, ali i osnovni alat komunikacije. Želimo vidjeti sretne pacijente, a i sami volimo tako pokazati zube 😉

Stjepana Radića 50, 31000 Osijek, Hrvatska

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

20%

Kartica

10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!