Dental studio dr.Vesna Aleksovska

Dental studio dr.Vesna Aleksovska

Dr. Vesna Aleksovska osnovala je ordinaciju 1991.g.

Preko 25 godina pacijenti dolaze u ordinaciju isključivo po preporuci. Ordinacija ima individualan pristup prema svakom pacijentu kao i pomno osmišljen plan terapije u svim fazama rada.
Pružamo sve usluge s područja dentalne medicine u 2 suvremeno opremljene ordinacije koje imaju ugodan ambijent s pogledom na Kvarnerski zaljev. Iskustvo i konstantna edukacija su naš cilj kako bi što kvalitetnije i profesionalnije u skladu s današnjim trendovima vodili brigu o Vašem oralnom zdravlju.

pro. Marčeljeve Drage 11, Rijeka

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

0%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!