Poliklinika dr.Đumhur

Dental Zadar

Dr. Ljilja Pantalon vlasnik  i voditelj stomatološke ordinacije završila je Stomatološki fakultet u Zagrebu te je od 1988. do 2001. godine radila kao vojni liječnik na svim poslovima hitne stomatologije  u činu Satnika HV-a nakon čega otvara privatnu praksu.

U sklopu ordinacije posjeduje vlastiti zubotehnički laboratorij koji omogučuje da se i najzahtjevniji protetski radovi završe u roku 2 – 5 dana.

Ordinacije su osposobljene za radi svih fiksnih i mobilnih nadomjestaka, preventivnih zahvata, estetskih ispuna, Empres keramike i Cirkon keramike.

Posjedujemo vlastitu ambulantu za izvođenje kirurških zahvata i radimo sve vrste implantanata (Bredent, Atra tech, IDI evolution, Nobel )

Dental Pantalon u svojoj ponudi nudi i smještaj u moderno opremljenim apartmanima u blizini mora te besplatan taxi prijevoz između aerodroma, dentalne klinike i apartmana.

Radujemo se Vašem dolasku!!

Hrvoja Ćustića 88b, 23000 Zadar

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

15%

Kartica

10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!