Optika Kraljević - Modus
Optika Kraljević

Optika Kraljević

Optika je opremljena najsuvremenijom tehnologijom za izradbu svih vrsta dioptrijskih i zaštitnih naočala te nudi visoko sofisticirana rješenja za svakog korisnika posebno: za djecu, za odrasle, za one iznad 40 godina (potencijalne presbyope), za rad ispred računala, za zaštitu od sunca

  • Na raspolaganju Vam stoji tradicija, iskustvo, stručno osoblje, suvremena oprema, uz ordiniranje oftalmologa i optometrista.
  • Provjeru vida možete obaviti brzo i jednostavno, bez čekanja i potpuno BESPLATNO!
  • Kod nas se brizi o vidu pristupa studiozno, stručno i s posebnom pozornošću: od savjeta oko najbolje zaštite očiju do odabira dioptrijskih okvira i sunčanih naočala.
  • Manje popravke na naočalama napravit ćemo Vam besplatno kao i servis te prilagodbu kupljenih naočala.
  • Nositelji kontaktnih leća, osim pregleda vida za leće, dobit će poduku o stavljanju i nošenju leća kao i stručne savjete o lećama i održavanju leća.
  • Ukratko:  KRALJEVSKI ČUVAR VAŠEG VIDA

Gajeva 19 , 10000 Zagreb

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

20%

Kartica

15%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!