Poliklinika Aesthete

Poliklinika Aesthete

Poliklinika Aesthete smještena je u samom srcu Zagreba.

Mjesto je na kojem ćete se osjećati dobrodošlo i gdje će vas dočekati vrhunski stručnjaci, ugodna atmosfera i prekrasan ambijent.
Poliklinika Aesthete Zagreb je mjesto na kojem vaše želje postaju stvarnost i na kojem je briga za svakog pojedinog pacijenta i dugogodišnjeg klijenta, uvijek na prvom mjestu.

Zlatni rez i božanske proporcije, misli su i vodilje dvojice doktora koji su odlučili osnovati Polikliniku, a dobro je poznato da je zlatni rez najsavršeniji rez u prirodi.

Zašto odabrati Nas?

Doktori Mešter i Vukić, jedini su licencirani liječnici u Hrvatskoj za Los Deline filere/injektivne implantate kojima uspješno rade povećanja grudi i stražnjice kao i nadoknadu volumena na licu. Prvi su uveli ovaj novitet na naše tržište te objašnjavaju da mogu napraviti povećanja bez operacije, pod lokalnom anestezijom.

Osnivači Poliklinike su dr. Mladen Mešter i dr. Mladen Vukić, koji su nakon završenih medicinskih fakulteta, specijaliziraju plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju na KB Dubrava u Zagrebu. Svoje su znanje usavršavali u nekim od vodećih europskih centara te mnogim poznatim bolnicama i klinikama koje su vodeće ustanove za rekonstrukcijske, estetske i plastične korekcije. Dr. Mladen Mešter završio je i prestižni međunarodni Master iz rekonstruktivne kirurgije, onkološke i estetske kirurgije dojke.

Drage Iblera 7, 10000 Zagreb

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

5%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!