Poliklinika Breyer - Modus

Poliklinika Breyer

Poliklinika Breyer pruža vrhunsku stručnu uslugu širokog spektra medicinsko biokemijskih i mikrobioloških analiza. Osoblje je stručno i profesionalno te Vam jamči ljubaznost, diskreciju i brzinu. Rad u laboratoriju nadziru i validiraju stručnjaci (specijalisti medicinske biokemije te specijalist mikrobiolog). Svaki nivo usluga, od prijema do izdavanja nalaza uvijek se usavršava i pod stalnom je kontrolom. Način rada odgovara najvišem svjetskom standardu za analitički laboratorij – HRN ISO 15189 te je Hrvatska akreditacijska agencija akreditirala naš rad i pojedine pretrage.
Djelovanje Poliklinike upravljeno je korisniku: kvaliteta je na prvom mjestu,a svi prostori u laboratoriju su maksimalno funkcionalni: od čekaonice, sanitarnog čvora, zone privatnosti prilikom uzimanja krvi do laboratorija opremljenog najmodernijom opremom.

POPUST SE ODNOSI ISKLJUČIVO NA USLUGE KOJE SE OBAVLJAJU UNUTAR POLIKLINIKE BREYER, A NE U SURADNIM USTANOVAMA.

Ilica 191, 10000 Zagreb

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

5%

Kartica

5%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!