Poliklinika Milojević - Modus

Poliklinika Milojević

Utemeljena je 2011. kao sestrinska poliklinika Milo Clinic iz Londona i pozicionirala se kao najmodernija anti-aging poliklinika u široj regiji, posvećena radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Poliklinika Milojević prva je u Hrvatskoj koja je specijalizirana i posvećena upravo nekirurškoj estetskoj medicini. U 2017. godini smo proslavili 50 godina rada i tradicije, jer Poliklinika Milojević nastavak je klinike koju je utemeljio otac Dr. Nikole Milojevića, Prof. dr. Boško Milojević davne 1967. godine, kao prvu privatnu ustanovu za estetsku kirurgiju u ovom djelu Europe.

Uporabom najsuvremenijih metoda i tehnologija, naša poliklinika pruža najnovije tretmane i zahvate za pomlađivanje lica, tijela i duha.

Centar Kaptol, Nova ves 17, 10000 Zagreb, 10000 Zagreb

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!