Poliklinika dr.Đumhur

Stomatološki centar Flegar

Stomatološki centar Flegar, djeluje na dvije lokacije;u Zagrebu, u Draškovićevićevoj 23, između hotela Sheraton i bolnice za traumatologiju, te u Velikoj Mlaki u ulici Sv. Barbare 12. Nastavak je dugogodišnje tradicije zubotehničkog laboratorija, a kako se neprestano javljala potreba za uskom i što boljom suradnjom između stomatološke ordinacije i zubotehničkog laboratorija, nastala je Poliklinika za stomatološku protetiku sa zubotehničkim laboratorijem Dubravko Sven Flegar koja ujedinjuje te dvije neraskidive djelatnosti.

Kako se širio naš posao,a zahtjevi pacijenata  postajali veći, pred nama su bili novi izazovi. Stoga smo u želji da što bolje odgovorimo na nove izazove i da pružimo što kvalitetniju uslugu, odlučili  Polikliniku pretvoriti u Stomatološki centar Flegar u kojem su sve naše usluge pacijentima na jednom mjestu.

Draškovićeva 23, 10000 Zagreb

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

20%

Kartica

10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!