Videoreha medicinska i sportska rehabilitacija - Modus

Videoreha medicinska i sportska rehabilitacija

Videoreha je portal koji donosi veliki iskorak u rehabilitaciji. Po prvi puta na jednom mjestu možete dobiti informaciju i vizualne upute što i kako činiti do potpunog oporavka od ozljede ili operacije.

Dovoljno je posjetiti portal, registrirati se, odabrati program za rehabilitaciju ovisno o ozljedi i krenuti sa rehabilitacijom.

Programi rehabilitacije:
Nudimo veliki broj gotovih programa za standardnu rehabilitaciju. Ako postoji specifičan problem kojeg nema na našem popisu dijagnoza slobodno nas kontaktiraj. Možemo pripremiti individualni program rehabilitacije za tvoje stanje i potrebu.

Prednosti rehabilitacije putem Videoreha programa:
– prihvatljiva cijena
– svakodnevna rehabilitacija pažljivo osmišljena na temelju iskustva fizioterapeuta, ortopeda i vas pacijenata koji prolazite kroz oporavak   nakon ozljede ili operacije.
– video materijali sa usmenim uputama izvrsna su pomoć u pravilnom izvođenju terapijskih postupaka i nude kompletnu podršku kroz cijeli program rehabilitacije
– Videoreha se prilagođava Vašem ekranu na laptopu, tabletu, desktopu, smart TV-u te samim time svoju rehabilitaciju možete odraditi u bilo kojem trenutku

Obratite nam se s povjerenjem!

Metalčeva 5, 10000 Zagreb

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

20%

Kartica

20%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!