Visodent dental and face clinic - Modus

Visodent dental and face clinic

Ordinacije VISODENT okupljaju tim vrhunski educiranih liječnika dentalne medicine specijaliziranih na području dentalne implantologije, protetike i estetike lica. Kontinuiranom edukacijom na prestižnim svjetskim sveučilištima i sudjelovanjem na kongresima ovaj stručni tim prati europske i svjetske trendove kako bi pacijentima pružili stomatološke i estetske usluge prema najvišim standardima kvalitete.

Među prvima u regiji VISODENT ordinacije dentalne medicine svojim pacijentima omogućavaju sedaciju dušičnim oksidom, popularnije nazvanim ‘rajski plin’. Ovakav način sedacije oslobađa straha sve one koji pate od dentalne fobije, a sve stomatološke zahvate čini ugodnijima i bezbolnijima.

Voditelj VISODENT tima je doc.dr.sc. Nikola Petričević, specijalist dentalne protetike i ITI implantologije, jedan od naših vodećih stručnjaka, koji je svoja znanja i vještine sticao na vodećoj talijanskoj klinici u Rimu.

Amruševa 6, 10000 Zagreb

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

15%

Kartica

10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!