Hospitalija
Logo Hospitalija

Poliklinika za neurologiju Hospitalija

U Poliklinici za neurologiju Hospitalija očekuju vas ugodne ordinacije i nova, moderna dijagnostička i terapijska oprema, kako biste se kod svakog dolaska osjećali sigurno i dobili najbolji tretman.

U dijagnostici i liječenju koristimo moderne, pouzdane i na znanstvenim dokazima temeljene metode liječenja, koje su pokazale iznimne rezultate kod brojnih pacijenata.

Uz stručni tim i primjenu najsuvremenijih tehnologija i dijagnostičkih postupaka, cilj nam je umanjiti stres, neizvjesnost i duga bolnička čekanja, koje se često pojavljuju u procesu dijagnostike i liječenja neuroloških stanja.

Naša je glavna želja razviti osjećaj sigurnosti i povjerenja kod naših bolesnika, pružiti im sve potrebne informacije i pažljivo ih voditi kroz cjelokupni zdravstveni proces u borbi s neurološkim bolestima.

Tablica pregleda popusta

 

Razina popust

Gotovina

15%*

Kartica

15%*

Ekskluzivni popust*

5%*

* popust se odnosi na:
Akupunktura  (1 tretman), Neuromodulacija (1 tretman), Pregled neurologa, Kontrolni pregled neurologa, Expertiza -drugo mišljenje, Color doppler vratnih žila, TCCD krvnih žila glave (ultrazvuk krvnih žila glave)

Exkluzivni popust 5% na pakete (10 tretmana u paketu) akupunkture i neuromodulacije

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!