Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Imaš Modus imaš popuste!

Modus Health Card (MHC) je loyalty program koji svojim članovima omogućava ostvarivanje popusta na proizvode i usluge vezane uz zdravlje, a svojim partnerima pristup novim klijentima i maksimizaciju profita od postojećih klijenta kroz loyalty usluge.​

Naša misija

Naša misija je omogućiti članovima Modus Health Card-a jednostavan i pristupačan put prema boljem zdravlju. Želimo vam pružiti pristup najkvalitetnijim zdravstvenim uslugama i proizvodima u Republici Hrvatskoj uz značajne popuste. Naša predanost leži u motiviranju ljudi da brinu o svom zdravlju, redovito obavljaju preventivne preglede i usvajaju zdrave navike. Želimo biti partneri članovima u njihovom putu prema zdravijem i sretnijem životu.​

Naša vizija

Naša vizija za Modus Health Card je stvoriti zdraviju i zadovoljniju zajednicu u Republici Hrvatskoj. Vizionarski planiramo proširiti našu mrežu partnera na sve relevantne zdravstvene ustanove i osigurati da naši članovi uživaju u što većim popustima na različite zdravstvene usluge i proizvode. Također, želimo surađivati s poslodavcima i poticati ih da svojim zaposlenicima omoguće Modus Health Card, čime će unaprijediti radno okruženje i potaknuti brigu o zdravlju svojih timova. Kroz inovaciju, edukaciju i održivost, želimo biti lideri u poboljšanju zdravstva i kvalitete života u Hrvatskoj.

Kontaktirajte nas

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!