Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Aesthetica
Aesthetica-logo-main

Aesthetica

Godine 2007. prof. dr. sc. Marko Jakovac osnovao je Aestheticu s vizijom stvaranja vrhunske stomatološke ordinacije koja primjenjuje najsuvremenije tehnike. Od svog osnutka kontinuirano radimo na unaprjeđenju tehnološke inovacije i pristupa pacijentima. Ulaganje u stalno usavršavanje doktora i primjenu najnovijih tehnologija omogućilo nam je da postanemo jedna od renominiranih ordinacija. Aesthetica se razvila u centar koji obuhvaća sve aspekte suvremenog stomatološkog pristupa.

Naša poliklinika nudi sveobuhvatne stomatološke usluge brinući se za vaše oralno zdravlje. Od redovitih pregleda, čišćenja i popravaka do estetskih zahvata i protetike, pokrivamo sve vaše potrebe. Naš stručan tim doktora koristi nježan pristup i najnoviju tehnologiju kako bi vaše iskustvo u našoj ordinaciji bilo ugodno i bezbolno. Bez obzira na vaše zahtjeve, stojimo vam na raspolaganju za stvaranje zdravog, funkcionalnog i u konačnici prekrasnog osmijeha.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

15%

Kartica

10%

Ekskluzivni popust*

3%

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!