Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Afidea naslovna fotka
Afidea

Affidea Hrvatska

Affidea djeluje u Hrvatskoj od 2008. godine, pri tome osiguravajući široki raspon usluga po najvišim medicinskim, europskim i svjetskim standardima. Svoje usluge omogućujemo u najvećim gradovima u zemlji djelujući s pet centara:

Affidea Čavka – Poliklinika u Zagrebu
Affidea Sveti Rok – Poliklinika u Zagrebu
Poliklinika Affidea Kalajžić – Split
Poliklinika Affidea Vita – Šibenik

Affidea centri u Hrvatskoj postali su nezaobilazna odrednica kako privatnih pacijenata tako i pacijenata javnog zdravstvenog osiguranja (HZZO) upravo zahvaljujući kompetenciji tima vrhunskih stručnjaka, dugogodišnjem medicinskom iskustvu i velikim ulaganjima. Snažna reputacija i stručnost naših djelatnika naša su najveća vrijednost i ulog u budućnost. Affidea Hrvatska zapošljava i surađuje s visoko kvalificiranim medicinskim i administrativnim osobljem, kako bi predanost prema osobnoj usluzi i općoj dobrobiti naših pacijenata zadržali na najvišoj mogućnoj razini.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

10%

Ekskluzivni popust*

5%

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

Popusti se ne odnose na usluge za koje poliklinika mora angažirati vanjske suradnike (npr. suradni liječnici, suradni laboratorij itd) .

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!