Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Dental centar Domić
Dental Domić

Dental centar Domić

Dental centar Domić – specijalistička stomatološka ordinacija dentalne i oralne patologije s parodontologijom. Subspecijalizirani za estetsku stomatologiju.

Mr. Sc. Anto Domić,dr. med. dent završio je Stomatološki fakultet 1971. godine u Zagrebu. Specijalizaciju iz dentalne patologije, oralnih bolesti i parodontologije završio je 1983. godine pod metorstvom prof. dr. Aurer. Magistarski rad pod nazivom ¨Kliničko i rendgensko istraživanje oštećenja račvališta višekorijenskih zuba obranio je 1985.godine.

  1. godine otvara privatnu stomtološku ordinaciju. Član je Hrvatskog liječničkog zbora, te Parodontološkog, endodontskog i protetskog društva Hrvatske i Europe, te Hrvatskog imaplantološkog društva.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

10%

Ekskluzivni popust*

5%

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!