Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Esteticadent

EsteticaDent

Naša Priča – EsteticaDent centar za dentalnu medicinu i estetiku lica

Mi smo mladi i entuzijastičan tim sa dugogodišnjim iskustvom. Kroz nemali broj godina gradili smo povjerenje njegujući osmijeh našim pacijentima. Prepustite se u ruke našeg simpatičnog dr. Daria i njegovog tima, a on će zahvaljujući bogatom znanju i iskustvu podariti vašem licu osmijeh koji ste oduvijek sanjali. Naš tim vas očekuje sa širokim osmjehom!

Zašto odabrati dentalni centar EsteticaDent?

Naš dentalni centar na usluzi svojim pacijentima stoji s ordinacijama opremljenim najmodernijim stolicama te rtg dijagnostikom. Kako bi što ugodnije proveli vrijeme u našem dentalnom centru, na raspolaganju Vam je naša čekaonica gdje će se naše osoblje pobrinuti da se od samog početka smijete i osjećate kao kod kuće. Sav strah i nelagodu odagnati ćemo već pri prvom pregledu, gdje ćemo uz prijedloge za vaš budući osmijeh odgovoriti na sva pitanja.

Svaki puta anestezirati ćemo područje rada te Vam omogućiti da pobijedite strah i vratiti samopouzdanje vašem licu. Nemojte da strah od zubarske stolice diktira stanje vaših zuba. U našem centru na raspolaganju Vam je kompletna stomatološka usluga, stručnost našeg osoblja, kvaliteta i brzina u radu, individualan pristup prema svakom pojedinom pacijentu te ugodan ambijent i atmosfera.

Prestanite skrivati svoj osmijeh, posjetite nas i počnite se smijati!

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

15%

Kartica

10%

Ekskluzivni popust*

5%

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!