Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Fizioteka
Fizioteka

Fizioteka Centar za fizioterapiju

Fizioteka je centar za rehabilitaciju, dijagnostiku, fizikalnu terapiju i njegu odnosno održavanje tijela zdravim i sposobnim za svakodnevne izazove današnjice kako za sportaše tako i za sve sudionike modernog doba. Naša misija je prevencija, rehabilitacija i unapređenje zdravlja mišićno-koštanog sustava te unapređenje zdravlja općenito.

Inzistiramo na visokim standardima kvalitete naših usluga, kao i individualiziranom pristupu pri liječenju naših pacijenata. Naš stručni tim čine educirani fizioterapeuti a naš vanjski suradnički tim čine ortopedi, radiolozi i kineziolozi.

Dodatna pogodnost za sve članove Modus Health Card – 50% na prvi pregled.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

10%

Ekskluzivni popust*

5%

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!